2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 162 پست

شما رشتتون چی هست؟

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
سلام در پروسه اپلای چقدر معدل مهمه؟؟ یادتون باشه گفتم که من یه ترم عقب افتادم و یه ترم دیرتر فارغ ...

معدل مهمه، یکی از معیار های بسیار اصلی هست

اما معمولا معدل ۱۷ تو اپلای معدل به نسبت خوبی محسوب میشه. ولی دقت کنید که برای بررسی نهایی معدل باید اونو تبدیل کنید به مقیاس عددی مورد تایید دانشگاه مد نظرتون. یعنی مثلا تو ایران از ۲۰ حساب میشه معدل، تو کشورای دیگه ممکنه از ۱۰۰ یا از ۴ یا... حساب بشه. بعد تو تبدیل معدل ریزنمرات مهم ترن تا معدل کل. یعنی اینکه شما ریزنمراتت چطورین اهمیتش بیشتره تا اینکه صرفا ۱۷ شدید.

مثلا اگر یکی تمام نمراتش ۲۰ باشه و معدل هم بیست، در مقیاسی که معدل رو از ۴ حساب می کنه، میشه ۴ از ۴.

اما جالب اینه که اگر شما تمام ریزنمراتت ۱۶ باشه و معدلت هم ۱۶ بشه باز معدلت میشه ۴ از ۴!!

تو ایران خیلی تفاوته بینشون اما تو کشوری که از ۴ معدل رو حساب می کنه تمام ریزنمرات ۱۶ ارزشش برابره با تمام ریزنمرات ۲۰. خلاصه معدلتون رو حساب کنید، اگر تو مقیاس ۴، ۳.۳ به بالا بیارید خوبه. تو مقیاس ۱۰۰، ۸۵ به بالا خوبه. 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معدل مهمه، یکی از معیار های بسیار اصلی هست اما معمولا معدل ۱۷ تو اپلای معدل به نسبت خوبی محسوب میشه ...

مرسییییییییی❤️❤️❤️❤️

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
مهندسی منابع زمین، گرایش انرژی های تجدید پذیر

خیلییییییی متفاوتیم 

من دارو میخونم

مهندسی منابع زمین، گرایش انرژی های تجدید پذیر

سلام گلم .امیدوارم که حالتون خوب باشه .می خواستم ببینم ژاپن چه رشته هایی را بیشتر پذبرش می ده؟ آیا سایت خاصی را در مورد تحصیل در ژاپن میشناسید؟ سوال اخرم در مورد رشته های علوم انسانی هست آیا در این رشته ها پذیرش داره؟ بخصوص برای فوق دکتری؟ ممنون از وقتی که میزارید و پاسخ می دین

عزیزم ترو خدا جوابمو بده تو به تاپیک گفته بودی نیستاگموس داری و الان دکترا میخونی میشه بگی چه رشته ای منم به این بیماری مبتلام🥺

و میشه بگی ازدواج کردی یا نه تاثیر گذاشته رو روابطط من خیییلی ناراحتم 🥺🥺🥺

سلام گلم .امیدوارم که حالتون خوب باشه .می خواستم ببینم ژاپن چه رشته هایی را بیشتر پذبرش می ده؟ آیا س ...

سلام عزیز

کیس های مهندسی رو بیشتر تو ژاپن دیدم. ولی بله علوم انسانی و هنر هم پذیرش می ده. اگر تلگرام دارید یه گروهی هشت که پیرامون همین بورسیه ای که من گرفتم فعالیت می کنه. می تونم لینکش رو بدم بهتون. پیام شخصی بدید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
عزیزم ترو خدا جوابمو بده تو به تاپیک گفته بودی نیستاگموس داری و الان دکترا میخونی میشه بگی چه رشته ا ...

سلام

من رشتم مهندسیه. مهندسی انرژی

مجردم.

ولی نیستاگموس تا الان کوچکترین تاثیری تو زندگی شخصی یا حرفه ای یا تحصیلی من نذاشته. تنها ترسی که داشتم این بود که نتونم لیزیک کنم که اونم با موفقیت انجام شد. بنابراین کاملا بی اثره. اصلا اولین باره می شنوم یکی بگه تاثیر شخصی تو زندگیش داشته. مگر اونقدر شدید باشه که حالت دوبینی ایجاد کنه که اون اصلا عمل نیاز داره.

من خودم حسش نمی کنم.

به نظرم نوع نگاهتون رو به مسائل تغییر بدین بهتره. این چیزا اهمیت خاصی ندارن واقعا

سلام من رشتم مهندسیه. مهندسی انرژی مجردم. ولی نیستاگموس تا الان کوچکترین تاثیری تو زندگی شخصی یا ...

منم چشمم ضعیفه بعضی اوقان وقتی تلوزیون و اینا میبینم عینک میزنم دوست دارم برم لیزیک راحت شم😔

خفیف هست حتی دوستانی که تازه باهاشون آشنا شدم اصلا متوجهش نمیشن و فقط از خدا میخوام اگه روزی ازدواج کردم همسرم با درک و فهم باشه

سلام عزیز کیس های مهندسی رو بیشتر تو ژاپن دیدم. ولی بله علوم انسانی و هنر هم پذیرش می ده. اگر تلگرا ...

ممنونم که جواب دادید..لطفا لینک تلگرام  را بفرستید. باز هم تشکر 

سلام 

متاسفانه تاپیک ترکید🙁🤦🏻‍♀️

ندیدم جوابتون رو

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام  متاسفانه تاپیک ترکید🙁🤦🏻‍♀️ ندیدم جوابتون رو

سلام عزیزم

دکترا یه مقطع تحصیلی محسوب میشه، تهش مدرک رسمی بهتون داده میشه  و شما قراره از یه تز دفاع کنید.

پست داک یه موقعیت شغلی موقت محسوب میشه. تز و رشاله دکتری نداره. حقوق بهتون تعلق می گیره و مدرک تحصیلی نداره. صرفا یه قرارداد کاری یک یا دوساله اس که شما با یک موسسه تحقیقاتی می بندید. می تونه دانشگاه باشه یا انواع دیگری از موسسات

سلام عزیزم دکترا یه مقطع تحصیلی محسوب میشه، تهش مدرک رسمی بهتون داده میشه  و شما قراره از یه ت ...

ممنون 😍😍😍😍

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔