2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 162 پست

کاربر مهرابان رو به رشد و درگیر طلاق را اذیت کرده...

و مهرابانم هم در موردش گفته بود  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8255194/حرف-خیلی-سمی-که-تو-نی-نی-سایت-کسی-بهتون-گفته-چی-بوده

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من متوجه درگیری این کاربر با شما هم شدم و سرچ تون کردم و دیدم جایی در مورد مهاجرت و درس و دانشگاه صحبت کردین( در تاپیک یه کاربر دیگر)...

اونجا بود که این کاربر دچار بی ارزشی شد ...

شما داشتی از اطلاعات خوبت حرف میزدی و راهنمایی میکردی و ایشون شما را هدف خودش قرار داد که بعدا حالت را بگیره 😂

و در انتها اومد تو تاپیکت تا بتونه عصبانیت کنه .که موفق نشد ...

مشکل من با این کاربر خودم نیستم .

مشکل من اینه که چرا شروع میکنه ادمهای موفق و یا رو به رشد در این سایت را با ادبیات بسیار عجیبی ، له کردن .شخصیت طرف را چنان در جملاتش میکوبه که مخاطبش ممکن هست از درون شکافته بشه و اذیت شه ...

واقعا کیس بسیار عجیبی را باهاش روبروییم .من نگران خیلی از خانمهای سن پایین تر سایت و رو به رشد هستم در مواجهه با این کاربر

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂 تاپیک آخرمم در مورد آدم سمی چند تا اسکرین گذاشتم داخل کامنت ها ... کاربری های زیادی را ا ...

الان خوندم تاپیکتون رو

چقدر عقده گشایی کرده!!

ادم از این حجم از نفرت و خشم و کینه توی یه نفر مبهوت میشه واقعا

من امیدوار بودم از سایت که رفت لااقل یه ذره ارامش پیدا کنه

ولی بدتر شد🤦‍♀️

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
الان خوندم تاپیکتون رو چقدر عقده گشایی کرده!! ادم از این حجم از نفرت و خشم و کینه توی یه نفر مبهوت ...

دقیقا 

من خیلی چیزها متوجه شدم از این کاربر .تاپیک های زیادی را دیدم ....در حوصله کسی نیست صحبت کردن در موردش...

سال ۹۷ من تاپیکی داشتم و فراتاگون اومد و گفت :

استارتر ! تو بیسوادی .تو هیچی نیستی !

میدونی من ارشد جامعه شناسی ام ! و ...

من جوابی ندادم .اخه تاپیک در مورد مدرک دانشگاهی و اینها نبود.منم پز مدرکی نداده بودم .فقط هم یک تاپیک به اسم تجارب گرانقدر داشتم اون تایم همین !

یک دختر روستایی رو به رشد بودم ...

برای همین جوابش را ندادم .ولی بقیه کاربرها جواب دادن ...به کاربرهای دیگه گفتم اخه اون حرف بی ربط بود .احتمالا تاپیک را اشتباه اومده ...

همین جمله من که بهش توجهی نکرده بودم شد براش یک موضوع بزرگ !

دیگه رهام نکرد .هر جا میتونست در موردم حرف زد و زد و زد ...

کلا از بی محلی متنفره .دوست داره باهاش حرف بزنن .کاش اون روز بهش گفته بودم که من هیچی نیستم و از تو پایین ترم تا اینقدر براش دردناک جلوه نمیکرد رفتارم ...

من متوجه درگیری این کاربر با شما هم شدم و سرچ تون کردم و دیدم جایی در مورد مهاجرت و درس و دانشگاه صح ...

اره با من یه دوره ای درگیر شد، حتی چندتا تاپیکم دربارم زد که اون تاپیکا الان ترکیده وگرنه لینک می دادم بخونید، واقعا خندتون می گرفت. این درگیریش تو همین تاپیکم دیگه اخرین حرکتی بود که تو سایت زد. نی نی یار اومد سر همین دعوا ترکوندش.

در مورد اینکه چرا یه ادمی باید تا این حد درگیر خشم و عقده های زندگی شخصیش باشه، طوری که از هر ده تا پستش، نه تاش این خشم و سرخوردگی رو منعکس کنه، نمی دونم واقعا چه بر سر این ادم اومده. باهاش چه کردن در گذشته و چقدر عزت نفسش پایمال شده که حالا بدون بروز این حجم از خشم احساس پوچی می کنه. برای همین برای خودش یه پرسونا (persona) ساخته از یه دختر تحصیل کرده، منطقی که همه حرفاش درسته، همه تمجیدش می کنن و هر کی باهاش مخالفت می کنه از سر حسادته. چرا؟ چون اگر قبول کنه ادم های موفق قبولش ندارن و داخل ادم حسابش نمی کنن و با سفسطه هاش موافقت نمی کنن، اون پرسونا فرو می ریزه. و اون پرسونا تمام چیزیه که داره و دوام روحیش به اون وابسته اس. 

بله حق با شماست: تاثیر این افراد رو کاربرهای کم سن تر نگران کننده اس واقعا. اما در مورد این کاربر خاص، من چندان نگران تاثیرگذاریش نیستم چون ادم با سیاستی نیست. حتی تو این کاربری جدیدش هم که الان فعاله، رفتم نگاه کردم همون تاپیک اولش دعوا راه انداخته با بقیه کاربرا! کاربری قبلیش هم یکی بدنام ترین کاربری های سایت بود. یعنی هر جا اسمشو می اوردی بقیه می گفتن اره اون کاربر اوضاعش داغونه. 

بعید میدونم اینبارم خیلی متفاوت باشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

درست ترین کاریه که میشه انجام داد..من انجام دادم..فکر کنم میزان سوزش به میزان ضعیفی چشم بستگی داره.من اصلل سوزش نداشتم ولی تا دلت بخواد ابریزش چشم داشتم...ولی الان عالیه

دقیقا  من خیلی چیزها متوجه شدم از این کاربر .تاپیک های زیادی را دیدم ....در حوصله کسی نیست صحب ...

من مطمئنم حتی اگر توی اون تاپیک خاص باهاش موافقت پی کردید بازم دست بردار نبود، به محض اینکه جای دیگری از تجاربتون می گفتید باز میومد برای عقده گشایی، چون این تنها شیوه این افراد برای کسب عزت نفس کاذبه: با کوبوندن افراد موفق، افراد رشد کرده، افرادی که واقعا سرگذشت ارزشمندی برای به اشتراک گذاشتن دارن.

یکی از ازاردهنده ترین چیزا برای من اینه که بخوام دوباره با این کاربر دهن به دهن بشم و وقتی ترکید یه نفس راحتی کشیدم. واقعا متاسفم که حتی بعد ترکیدنش هم از شر اذیتش در امان نبودید. ولی خب در سطحی نیست که بتونه رو شخص شما تاثیر بزاره و از این بابت خوشحالم 

اره با من یه دوره ای درگیر شد، حتی چندتا تاپیکم دربارم زد که اون تاپیکا الان ترکیده وگرنه لینک می دا ...

چقدر قشنگ تحلیل کردین 👏👏👏👏👏

@ارشتات     سلام عزیزم در خدمتم، سوالی داشتی بپرس

سلام. وقت به‌خیر 

ممنون از توجهت، می‌شه بهتون درخواست دوستی بدم؟ 

اَرشتات، ایزدبانوی راستی در ایران باستان است. ‏«آن‌ها به عروسک‌ها هم شلیک می‌کنند.آن‌ها به فیل صورتی تو، به لباس عروس، به پاپیون داماد هم شلیک می‌کنند.آنها به کتاب‌ها، به ترانه‌های کوچک خوشبختی، به زمزمه‌های عاشقانه، به بوسه‌های طولانی، به آغوش‌های پدر-دختری شلیک می‌کنند.‏ آن‌ها به شیطنت‌های پسرانه، آن‌ها به رنگ، به نور، به خنده، به سفر، به هوای آزاد، آن‌ها به زیبایی، به جوانی، به زندگی شلیک می‌کنند.آن‌ها حتی به شمع یادبود، به عکس مردگان، آن‌ها حتی به جنازه‌های متلاشی‌شده، به خاطرت ازدست‌رفته شلیک می‌کنند.»‏
تامیلا جون بنظرم عمل نکن

سلام عزیز جان

این تاپیک قدیمیه😅 من یکسال و سه ماه پیش عمل کردم تموم شد. راضی هم بودم خدا روشکر از نتیجه‌ به نظرم جزو عمل های کم ریسکیه

بازم ممنونم از نظرت