2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 162 پست

سلام عزیزم 
داشتم راجع به PRK سرچ می‌کردم
خوشحالم اینجا رو دیدم
من دوشنبه می‌تونم وقت عمل بگیرم اما چون امتحاناتمون از جمعه شروع میشه به شک افتادم
چون امتحانات حضوری‌مون هم کامپیوتریه
خواستم بپرسم تا کی گفتن به صفحه کامپیوتر و گوشی نگاه نکنین؟
من یادم رفت از دکتر بپرسم
توی نت هم یه جا نوشته ۱۰ روز، یه جا نوشته تا جایی که به چشم فشار نیاد اشکالی نداره و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم   داشتم راجع به PRK سرچ می‌کردم خوشحالم اینجا رو دیدم من دوشنبه می‌تونم وقت ع ...

سلام

من یک شنبه عمل داشتم، دکتر گفت تا جمعه اینطورا چشمت اوکی میشه برا دیدن گوشی و این چیزا 

ولی کلا دو هفته بعد عمل ممکنه خیلی احساس راحتی نداشته باشی موقع کار با گوشی، چون بعد عمل ادم اولش شدید دوربین میشه (نزدیک رو تار می بینه)، و چند هفته طول میکشه تا این حالت بهت بشه

در ضمن نور موبایل میتونه برای چشم حساسیت ایجاد کنه

ولی قانون کلی اینه که وقتی چشمت احساس راحتی کرد م تونی شروع کنی از گوشی استفاده کردن فقط طولانی مدت نباید بشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

سلام

درباره کاراکترهای درج محتوا سوال دارم و از اونجا که تاپیک های شما هم طولانیه ممکنه یه نگاه به تاپیک اخرم بندازین؟ و راهنماییم کنید؟ ممنون میشم.مرسی

سلام میشه چندتا سوال بپرسم راهنماییم کنید🙏🏻

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

در مورد مهاجرت

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
سلام بفرمایید

سلام مرسی

از کجا میشه پرپوزال نوشتن رو یاد گرفت؟

کتاب خاصی داره؟؟؟

من میدونم پروپوزال یعنی اینکه کاری که میخوای انجام بدی به عنوان پایان نامت ، توضیح میدی که قراره چیکارا کنی درسته؟؟؟؟

سلام بفرمایید

سوال دیگه ادمی که وضع مالیش معمولیه مث من واقعا میتونه به مهاجرت فک کنه یا بیهودس؟؟؟؟؟؟

در مورد پی اج دی خوندن هم من شنیدم میگن بعدش برات کار سخت پیدا میشه!!!! چون کمپانی شرکت و… میخوان مستر استخدام کنند تا کم حقوق بدن😕😕😕

سلام مرسی از کجا میشه پرپوزال نوشتن رو یاد گرفت؟ کتاب خاصی داره؟؟؟ من میدونم پروپوزال ...

کتاب نه ولی sample فراوونه

اگر می خوای برای اپلای پروپوزال بنویسی به انگلیسی

تو اینترنت سرچ کنی research plan/proposal samples for Ph.D/Masters applications کلی نمونه بالا میاد

اگر دانشگاه ثبت نام کردی و حالا برای پابان نامه می خوای پروپوزال بنویسی از فرمت دانشگاه و کمک استادت استفاده کن

به طور کلی پروپوزال بیانگر موضوع تحقیقاتی پایان نامه ارشد یا رساله دکتری به طور کلیه

یعنی باید در قالب ۴۰۰ تا ۲۰۰۰ کلمه بگی چرا این موضوع؟ اهمیت این موضوع؟ اهداف این پژوهش؟نوآوری این پژوهش؟ مراحل کلی دست یابی به اهداف این پژوهش؟ پیشینه کلی این موضوع؟

ریسرچ پلن اپلای خیلی کوتاه تر و مختصر تره تا پروپوزال دانشگاهی (بعد شروع مقطع)

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
سوال دیگه ادمی که وضع مالیش معمولیه مث من واقعا میتونه به مهاجرت فک کنه یا بیهودس؟؟؟؟؟؟ ...

وضع مالی معمولی در صورت گرفتن بورسیه می تونه برای اپلای اقدام کنه (اگه بتونی ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون جور کنی معمولا مشکلی پیش نمیاد)

در موزد بازار کار شدیدا به اهداف خودت و کشور مورد نظر بستگی داره. برای کارهای پر رقابت تر، بله ترجیح کمپانی ها به استخدام افرادی با تحصیلات پایین تره که کمتر حقوق بپردازن، اما یه سری کارها نیاز به نیروی کار متخصص و مدرک تحصیلی بالا می خوان (مثل پروژه های تحقیقاتی خاص و مشاغلی مثل تدریس در دانشگاه)، که هیچکس جای دارنده مدرک دکترا که تو رشته اش هم باسواد باشه رو برای این جور مشاغل نمی گیره. شغل رو بگیری، بارش سنگ هم دیگه نمی تونه تو رو از اون مسند بلند کنه. بنابراین باید تحقیقات لازم رو بنا به رشته ات، اهدافت و بازار کار کشور مد نظر انجام بدی

کتاب نه ولی sample فراوونه اگر می خوای برای اپلای پروپوزال بنویسی به انگلیسی تو اینترنت سرچ کنی re ...

فعلا برای دانشگاهم میخوام

استادها اصلا راهنمایی نمیکنن اصلااااا هااااا😔

وضع مالی معمولی در صورت گرفتن بورسیه می تونه برای اپلای اقدام کنه (اگه بتونی ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون جور کن ...

خیلی عالی گفتین ممنون🙌🏻🙏🏻🥺

کتاب نه ولی sample فراوونه اگر می خوای برای اپلای پروپوزال بنویسی به انگلیسی تو اینترنت سرچ کنی re ...

نوشتن پروپوزال شده کابوس برام😭

راهنمایی نمیکنن 

از این طرف همه چیز شد مجازی

ببخشید تو پروپوزال از نتیجه کار چیزی نوشته نمیشه که درسته؟؟؟ 

چون هنوز کاری انجام ندادیم که مشخص بشه اخرش چیه!

ولی روش کار گفته میشه؟ که مثلا قراره چیکارا بکنیم درسته؟