2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 162 پست
تو مگه نمی گی مادر و شوهرت روان شناسن؟ چرا در مورد وضعیتت ازشون کمک نمی گیری؟ چرا فکر می کنی اونقدر ...

@نی_نی_یار_۳  

@نی_نی_یار_5  

نی نی یار جان من واقعا از دست این افراد خسته شدم. نه در تاپیکهاشون شرکت میکنم نه کاری بهشون دارم ولی تمام تلاششون را میکنن تا تاپیکهای من به دعوا ختم بشه تا منو در سایت خراب کنن!

تمامش هم بخاطر اینه که من کمی از وضعیت خانوادگیم نوشتم و حسادت کردن!

نه به هیچکس توهین نمیکنم ولی عمدا سعی میکنن من عصبی کنن که جواب بدم تا گزارش کنن لطفا بهشون بگین چی از جون من میخوان؟؟؟؟!

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
حتی یکبار هم در تاپیکای تو به من تذکر داده نشد حتی یکبار! این جنابعالی هستی که هفته ای ده بار تا پ ...

تذکر داده نشد هم به تو هم هورتانسیا؟؟ تاپیکهای حذف شده در سایت موجوده و نی نی یارها دسترسی دارن که چقدر من را مسخره کردین و هرچقدر میگفتم برین بیرون نمیرفتین تا مجبور شدم تاپیک قفل کنم.

خیال کردی تاپیکهای حذف شده برای همیشه حذف شده؟ نه خیر قابل بازگردانی هست

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشون اومده تو تاپیک غیر مرتبط حرف نامرتبط میزنه

برای ده هزارمین بار تنش زایی می کنه

اگر لایک کردن پستای تاپیکش که قفل هم شده بود خلاف مقرراته سایته من رو بترکونید

اما در غیر این صورت پای این ادم نامتعادل رو از سایت ببرید.

این اولین بارش نیست

اخرین بار هم نخواهد بود

خودتونم اینو می دونید

سطح سایت به خاطر اقایون و نوجوان ها به قدر کافی متزلزل شده، ناچار نیستیم همچین چیزهایی رو هم مرتبا تحمل کنیم

ایشون چند روز بعد تاپیک قبلیشون همچنان دنبال دعواس، چون به دعوا اعتیاد داره

@نی_نی_یار_5  

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
تذکر داده نشد هم به تو هم هورتانسیا؟؟ تاپیکهای حذف شده در سایت موجوده و نی نی یارها دسترسی دارن که چ ...

به تورنسیا تذکر داده شد چون توهین کرد

اتفاقا تو رو تهدید کرد همین نی نی یار ۳ به قطع کاربری چون در مورد من تاپیک زدی، بهت گفت با بچه طرف نیستی، یادت رفت به همین زودی؟

تاپیکاتو می ذاری برای حذف، حافظه اتم رفرش می کنی؟

عزیزم اینکارا فایده نداره، همه می شناسنت تو این سایت

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ایشون اومده تو تاپیک غیر مرتبط حرف نامرتبط میزنه برای ده هزارمین بار تنش زایی می کنه اگر لایک کردن ...

@نی_نی_یار_۳  

@نی_نی_یار_5  

توهینهای ایشون را ببینید!

اینها یک دسته هستن که تلاش میکنن با دعوا درست کردن و لایک کردن فحاشی ها من را ازار بدن تا از سایت برم! 

لطفا بهشون بگین دست از سر من بردارن!

@نی_نی_یار_۳     @نی_نی_یار_5      نی نی یار جان من واقعا از دست این ا ...

حالا امشب تکلیف مشخص میشه...

دیگه خیلی مضحک شده این قضیه

نترس میان به زودی معلوم میشه

به تورنسیا تذکر داده شد چون توهین کرد اتفاقا تو رو تهدید کرد همین نی نی یار ۳ به قطع کاربری چون در ...

این تویی که فکر میکنی با بچه طرفی!

قبلا میومدی تاپیکهام مسخره و توهین!

بعد که لو‌رفتی با لایک فحاشی و توهین قصد داری من را در سایت خراب کنی

بستگی به چشم ها داره من مادرم ۱۵ سال پیش عمل کرد هنوز برنگشته ولی اگر دکترت خوب نباشه و یا چشمت من ...

سلام ،شماچشمتون روعمل کردیدچطوربود؟من تصمیم داشتم عمل کنم ولی همسرم منصرفم کردگفت برمی گرده ،لطفا اسم دکترتون روبگیدوچقدرهزینه کردید،ممنون میشم

سلام ،شماچشمتون روعمل کردیدچطوربود؟من تصمیم داشتم عمل کنم ولی همسرم منصرفم کردگفت برمی گرده ،لطفا اس ...

سلام، من تا حالا نشنیدم از دکترها که بازگشت پذیر باشه، مگر اینکه عمل ناموفق باشه، من مادرم ۱۵ سال پیش اینطورا عمل کرد برنگشته هنوز

من بیمارستان نگاه عمل کردم، پیش دکتر دانیال نجدی، عمل PRK، هفت و نیم تومن

خواهرم پیش همین دکتر یه هفته بعد از من عمل فمتولیزیک کرد، یازده و نیم تومن