2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 162 پست
منم واقعا نیاز دارم از عینک خسته شدم  فقط می خوام بدونم ساعات بعد عمل دردش قابل تحمله با قطره؟

بعدش یه لنز میزاره توی چشم تا یک هفته باید باشه 

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
فقط شب اول یه کمی ابریزش چشم داری..تاری دید داری..باقطره فقط مراقبت کن..ان شاا..که عملت عالی انجام م ...

مرسی عزیزم

ایشالا که همینطور باشه🌹🌹

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله عمل عالی وبدون دردی داشته باشی عزیزم

من چشمم خیلی ضعیفه خیلی دلم میخوادعمل کنم

لطف میکنید هزینه عملتون روبگید؟

کدوم بیمارستان و کدوم دکترقراره عملتون کنن؟

وخیلی طول کشیدکه نوبت عملتون برسه؟

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید
ان شاءالله عمل عالی وبدون دردی داشته باشی عزیزم من چشمم خیلی ضعیفه خیلی دلم میخوادعمل کنم لطف میکن ...

مرسی ازتون🌹🌹

هزینه عمل با PRK شد هفت و نیم میلیون

اگر از روش مدرن فمتو لیزیک استفاده کنی میشه یازده تومن (من واجد شرایط نبودم)

دکتر دانیال نجدی فوق تخصص قرنیه بیمارستان چشم پزشکی نگاه عمل می کنن

نه اتفاقا برخلاف انتظام زمان عمل خیلی زود و راحت تعیین شد. من به دکتر گفتم که عجله دارم گفت اگر بخوای همین هفته برات وقت می ذارم (دوشنبه هفته پیس رفتم پیشش)

که بعد با توجه به مشغله های خودم گفتم اگر شنبه یا یک شنبه هفته بعد باشه بهتره که خیلی راحت افتاد یک شنبه این هفته

مدت عمل هم خیلی کمه پنج تا ده دقیقه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
مرسی ازتون🌹🌹 هزینه عمل با PRK شد هفت و نیم میلیون اگر از روش مدرن فمتو لیزیک استفاده کنی میشه یا ...

ممنونم از توضیح کاملتون

لطف میکنید روزهای بعدازعمل هروقت حالتون مساعد بود توهمین تاپیک بگید عملتون چطور پیش رفت ؟

خودم بهتون میام میدم

ممنونم از توضیح کاملتون لطف میکنید روزهای بعدازعمل هروقت حالتون مساعد بود توهمین تاپیک بگید عملتون ...

چشم

در اولین فرصتی که گوشی تونستم دست بگیرم یه آپدیت میدم👌

چشم در اولین فرصتی که گوشی تونستم دست بگیرم یه آپدیت میدم👌

ممنونم ازلطفتتون ان شاءالله بهریتن نتیجه روبگیرید

عزیزم اون لیزیک نیست PRK همون لازکه

پس اسمایل چیه

کدوم بهتره؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
مرسی ازتون🌹🌹 هزینه عمل با PRK شد هفت و نیم میلیون اگر از روش مدرن فمتو لیزیک استفاده کنی میشه یا ...

بعد ی سوال این ک میگن تو مدت ی سال نباید شماره چشمت تغییر کنه از کجا میفهمن؟

یعنی من بخوام برم چشممو عمل کنم باید یک سال صبر کنم؟؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بعد ی سوال این ک میگن تو مدت ی سال نباید شماره چشمت تغییر کنه از کجا میفهمن؟ یعنی من بخوام برم چشمم ...

از روی عینکت و اینکه چه سالی گرفتیش

اگر مثلا تو دوسال دوبار عینک عوض کردی عینک قدیمی ات رو هم با خودت ببر

به طور کلی از خودت می پرسن که کی عینک عوض کردی و اطمینانشون رو می ذارن روی اطلاعاتی که شما بهشون میدی

ولی پارامتر خیلی مهمیه، اگه شماره چشم ثابت نشده باشه امکانش بالاست که از عمل نتیجه مطلوب گرفته نشه

اگر تازه عینک عوض کردید بله باید صبر کنید تا مطمئن شید دیگه شماره چشمتون پایین تر نمیاد (البته در حد ۰.۲۵ یا ۰.۵ اوکیه)

از روی عینکت و اینکه چه سالی گرفتیش اگر مثلا تو دوسال دوبار عینک عوض کردی عینک قدیمی ات رو هم با خو ...

من اصلا عینک ندارم

سال پیش رفتم دکتر یکی ۰/۷۵ بود اون یکی۱/۲۵

گفت عینک بگیر اما من نمیخواستم عینکی باشم 

حالا ببینم چی میشه

الان ک نمیخوام برم،سال دیگه شاید رفتم،مرسی ممنون

اسمایل؟ نشنیدم

من خودمم دقیق نمیدونم

فقط شنیدم جدید اومده