هاردلی_کویین مدیر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30456 عنوان عمل لیزیک چشم | مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 162 پست سلام دوستانکسی تجربه لیزیک چشم رو داره؟ عوارض و میزان درد و سوزشتون بعد از عمل چطوری بود؟ I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned! 1400/07/03 | 22:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاردلی_کویین مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30456 موقع عمل که قطره بی حسی میریزن من ۴ماهه گذشته باید هی قطره بریزی کلافه شدم هی خشک میشه ولی در کل ع ... منم واقعا نیاز دارم از عینک خسته شدم فقط می خوام بدونم ساعات بعد عمل دردش قابل تحمله با قطره؟ I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
zaynab77 عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 میگن برمیگرده بعنی درستع؟منم میخوام عمل کنم ولی اگه برگرده ک بردرد نمبخوره مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
hes_mobham عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 1927 من ۱۹ سالمه شماره هر چشمم ۳ هست بنظرتون عمل میکنن یا حتما باید ۲۵ سالم بشه؟ من ۲۰ سالمه دکتر گفت میتونم زندگی من تویی عشق مامان❤
هاردلی_کویین مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30456 میگن برمیگرده بعنی درستع؟ منم میخوام عمل کنم ولی اگه برگرده ک بردرد نمبخوره بستگی به چشم ها دارهمن مادرم ۱۵ سال پیش عمل کرد هنوز برنگشتهولی اگر دکترت خوب نباشه و یا چشمت مناسب عمل نباشه و به خاطر پول صرفا عمل رو قبول کنه احتمال برگشت زیاده I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
zaynab77 عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 بستگی به چشم ها داره من مادرم ۱۵ سال پیش عمل کرد هنوز برنگشته ولی اگر دکترت خوب نباشه و یا چشمت من ... مادرتون شماره چشمش چند بود کجا عمل کرد مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
دلش_دریااااس_بیـ__ عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 286 عزمزمه شماره چشمتون برنگشته؟ ۴ماهه تازهخدانکنهههههه
هاردلی_کویین مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30456 مادرتون شماره چشمش چند بود کجا عمل کرد شماره چشمش ۳ بود پیش دکتر فرامرزی عمل کرد، بیمارستان نگاه I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
zaynab77 عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 شماره چشمش ۳ بود پیش دکتر فرامرزی عمل کرد، بیمارستان نگاه ممنون عزیزم مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
دلش_دریااااس_بیـ__ عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 286 منم واقعا نیاز دارم از عینک خسته شدم فقط می خوام بدونم ساعات بعد عمل دردش قابل تحمله با قطره؟ عزیزم هر ۴ساعت استامینوفن میخوردمبعد از عملم بلافاصله استامینوفن و ابمیوه دادن بهم
کیوتی_پرتی عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 2453 من لازک کردم عالی بوووووووووووووووودفک کن کور رفتم 10/10 برگشتم
هاردلی_کویین مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30456 عزیزم هر ۴ساعت استامینوفن میخوردم بعد از عملم بلافاصله استامینوفن و ابمیوه دادن بهم ممنون👌👌خیالم راحت تر شد I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
هاردلی_کویین مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30456 من لازک کردم عالی بوووووووووووووووود فک کن کور رفتم 10/10 برگشتم منم کورم به امید دیدن دنیا برای اولین بار می خوام عمل کنم😁😁ببین این چیه بقیه توش زندگی می کننعینک هم که می زنی هر ۵ دقیقه یه بار لک میشه🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤧 I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
happylearn عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 446 منم واقعا نیاز دارم از عینک خسته شدم فقط می خوام بدونم ساعات بعد عمل دردش قابل تحمله با قطره؟ فقط شب اول یه کمی ابریزش چشم داری..تاری دید داری..باقطره فقط مراقبت کن..ان شاا..که عملت عالی انجام میشه توکلت به خدا یادگیری رایگان زبان انگلیسی در کانال آپارات من:به آدرس https://www.aparat.com/HappyLearn