2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 162 پست
من لازک کردم عالی بوووووووووووووووود فک کن کور رفتم 10/10 برگشتم

دکترتون کی بود؟

سال کی عمل کردین؟

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

سلام عزیزم

خوبی

چشمات رو عمل کردی؟ حالت خوبه؟🥺

نگرانی که نیس؟

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم خوبی چشمات رو عمل کردی؟ حالت خوبه؟🥺 نگرانی که نیس؟

سلام عزیزم❤❤🌺🌺🌺

قربانت، نه عمل به خوبی و خوشی پیش رفت‌. دوره نقاهت اولیه اش هم تموم شد

الان دنیا زیبا شده 😁😁 هر از چندگاهی یهو نوسان پیدا می کنه یه ذره تار میشه ولی تا سه چهار ماه کلا همین داستانه

راستی @sph   شما هم پرسیده بودی که اپدیت بدم بعد عمل. 

یکشنبه عمل کردم، چهارشنبه دردش قطع شد، جمعه حساسیتم به نور از بین رفت. دو سه روزم طول کشید چشمام سفید بشه (روز اول کاسه خون😁)

عمل بی دردسری بود

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
سلام عزیزم❤❤🌺🌺🌺 قربانت، نه عمل به خوبی و خوشی پیش رفت‌. دوره نقاهت اولیه اش هم تموم شد الان دنی ...

خداروشکر که خوبی 😘

سلام عزیزم❤❤🌺🌺🌺 قربانت، نه عمل به خوبی و خوشی پیش رفت‌. دوره نقاهت اولیه اش هم تموم شد الان دنی ...

سلام عزیزم خداروشکر حالتون خوبه😍😍ممنون تگم کردین 😍

چقدرخوب که دیگه دنیارو شفاف وواضح میبینید😍😍😂

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید
سلام هاردلی جان،چطوری؟😁 میدونم به تاپیکت مرتبط نیست ولی یه جا دیدم از بورسیه مونبو داشتی صحبت میکر ...

به سلام هولدن جان، چطوری؟ خوبی؟

ندیده بودمت چند وقت

در خدمتم 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
به سلام هولدن جان، چطوری؟ خوبی؟ ندیده بودمت چند وقت در خدمتم 

وای چه خوب که آنلاین بودی

راستش منم قطع کاربری بودم😑

عزیزم خودت پذیرش گرفتی؟بعد برای مقطع ارشد حتما باید مقاله داشته باشیم یا رزومه ی خیلی پربار؟

وای چه خوب که آنلاین بودی راستش منم قطع کاربری بودم😑 عزیزم خودت پذیرش گرفتی؟بعد برای مقطع ارشد حت ...

اره من پذیرش گرفتم و تا آذر عازمم

برای ارشد و حتی دکترا داشتن مقاله اجباری نیست ولی شانست رو چندین برابر می کنه، و چون رقابت براش سخته، مثلا حدود ۱۵۰۰ نفر شرکت می کنن، ولی کلا ۱۴، ۱۵ نفر رو تهش می گیرن، بهتره رزومه تا حد امکان پر بار باشه

شرایط غیر رسمی مونبوشو از شرایط رسمیش بیشتره

رسمیش فقط اینه که سنت مناسب باشه و معدل بالای ۱۶و نمره آزمون زبان هم بالای ۷۰

ولی غیر رسمی هاش اینن که مقاله داشته باشی، تافل یا ایلتس داشته باشی، "ترجیحا" معدل بالای ۱۸، ترجیحا "نمره آزمون بالای ۹۰"، ریسرچ پلن متقاعد کننده، و ریکامندیشن قوی از استادت

خلاصه به نظرم اگر بتونی یه دونه مقاله هم بدی خیلی تفاوت ایجاد می کنه

اره من پذیرش گرفتم و تا آذر عازمم برای ارشد و حتی دکترا داشتن مقاله اجباری نیست ولی شانست رو چندین ...

مباااارکت باشه عزیزم ایشالا که بری و کلی موفق باشی😍😍

راستش من اخرای کارشناسی هستم و الان که نگاه میکنم بجز معدلم که خوبه هیچ کاری نکردم این چند سال🤦🏼‍♀️ بعد یه سوال دیگه اینکه دانشگاه هم موثره؟مثلا حتما رنک دانشگاه بالا باشه؟

مباااارکت باشه عزیزم ایشالا که بری و کلی موفق باشی😍😍 راستش من اخرای کارشناسی هستم و الان که نگاه ...

نه دانشگاه چندان مهم نیست

امثال بین قبولی ها از همه دانشگاهی بود حتی مثلا ازاد تبریز و دانشگاه های مشابه

براشون دانشگاه های ایران چند فرقی ندارن

بببن اپلایش رایگانه یعنی هیچ هزینه ای مطلقا نداره (جز کپی کردن مدارک و ترجمه غیر رسمی شون)

من به نظرم اپلای کن براش، این بهاری که میاد، ولی در کنارش ارشد رو تو ایران شروع کن و رزومه بساز برای دکترا (حالا هم برای ژاپن، هم برای کانادا و اروپا و هر جای دیگه که دوست داشتی)

من خودمم زمانی که کارشناسی تموم کردم جز معدل چیزی نداشتم، تو دوران ارشد رزومه ساختم

نه دانشگاه چندان مهم نیست امثال بین قبولی ها از همه دانشگاهی بود حتی مثلا ازاد تبریز و دانشگاه های ...

اره واقعا امتحانش ضرری نداره،کلی ممنون که وقت گذاشتی❤

میدونم خواسته زیادیه اما میشه اگه سوالی داشتم تو خود پروسه بازم بیام ازت بپرسم؟🙈

اره واقعا امتحانش ضرری نداره،کلی ممنون که وقت گذاشتی❤ میدونم خواسته زیادیه اما میشه اگه سوالی داشتم ...

اره حتما

هر سوالی داشتی بپرس❤❤🌺🌺