2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه ۳ ساله

8572 بازدید | 44 پست

سلام دوستان پسر من ۳ سال و ۱ماهشه چند بار خواستم ازش پوشک رو بگیرم ولی موفق نشدم خیلیی به پوشک وابسته هست انگار بهش حس اطمینان میده امروز دیگه گفتم هر جوری هست باید ازش بگیرم الان مشکلم اینه که ببخشید پی پی رو بدون پوشک نمیتونه بکنه 

خودش میگه منو ببر دستشویی پیپی دارم اما میبرمش کلی اون تو میشینیم جفتمون خسته میشیم اما دریغ 

از صبح فقط دو تا کوچولو ازش اومده 

چکار کنم؟ انگار بلد نیس بدون پوشک بکنه نه اینکه نخواد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم تا سه سالگی وابسته پوشک بود من دیدم این از پوشک خوشش میاد ، از این شورت گره ای ها از داروخانه گرفتم یه پارچه ضخیم داخل گذاشتم مثل پوشک کردن قدیمی ها، چند بار که بستم خودش اذیت شد گفت میرم دستشویی😃

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
عزیزم چون هنوز بلدنیست یواش یواش یاد میگیره فقط صبر میخواد 3 ساله که دیگه کوچیک نیس من دختم یک سال و ...

اخه میگه شکمم درد میکنه میدونم برا پی پی نکردنش هست

پسر منم همسن پسر شماست. همکاری نداره ومنم حریفش نشدم. نگران نجس شدن خونه زندگی هم هستم و همچنان پوشک میکنم😒

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
پسر منم تا سه سالگی وابسته پوشک بود من دیدم این از پوشک خوشش میاد ، از این شورت گره ای ها از داروخان ...

اولین شب هست چکار کنم نزنه؟ 

اخه همه میگن شب باید پوشکش کنی

بچه ها کی باید از پوشک گرفت؟

من میگم پایان دوسالگی اول از شیر بگیرمش چندماه بعد از پوشک خوبه؟

از ۳ بهمن ۹۶ عضوم😊 این سومین کاربریمه😃                             بزن باران هوا ابریست ، نفس بالا نمی آید.. بزن باران نوازش کن تن رنجور مردم را ..  زمین حال بدی دارد...

فقط صبوری جواب میده، اصلا پوشک نخر که قلقلک نشی گاهی ببندی، توالت قصری و دمپایی فانتزی و برچسب جایزه هم راه حل های عالی، کوتاه نیا، غذای ملین بده نتونه نگه داره، با پی پی بای بای کنین نترسه، وقتی داره میره تو چاه بای بای کن بگو رفت خونه شون، 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اخه میگه شکمم درد میکنه میدونم برا پی پی نکردنش هست

عزیزم پوشک گرفتنبه همبن راحتی نیست کهامروز بگیری خوب شه پروسه زمان بریه صبر میخواد،ولی اگه از پوشکگرفتی به هیچ عنوان دوباره پوسک نکن