2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه ۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 8574 بازدید | 44 پست
پسر منم همسن پسر شماست. همکاری نداره ومنم حریفش نشدم. نگران نجس شدن خونه زندگی هم هستم و همچنان پوشک ...

هر کی منو میبینه یه جور برخورد میکنه که انگار من تنبلم ازش نمیگیرم تا حالا میگفتم بهش فشار نیارم اذیتش نکنم ولی واقعا دیگه راحت طلب بار اومده بچم

فقط نگین پوشکش کن که راحتی اونو بگیره دیگه نمیتونم ازش بگیرم

ببین من با روش سه روزه  از سرچ گوگل   پسرم رو گرفتم.

من توالت فرنگی بچه گانه گرفتم  

دوتا.   بعد یکی رو گذاشتم  توی اتاقش  یکی توی هال

چون نمیتونن نگه دارن اولش  ..باید نزدیک بهش باشه 

تازه اون میگفت چندتا که هرجا  بود زود بتونه بشینه...

بیرونم‌میبردم شلوار میبردم‌

یاد گرفت 

سرچ کن و بخون  عالی بود برای من

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین شب هست چکار کنم نزنه؟  اخه همه میگن شب باید پوشکش کنی

من از این مشما ی ضخیم گرفته بودم مینداختم رو تشکش بعد یه پتو رو اون مینداختم اگه خرابکاری کرد جذب پتو بشه و مشما بود، شب ها مایعات و هندونه نمیدادم فقط آب میتونست بخوره حتی شیر هم نمیدادم شام هم غذایی مثل کو کو میدادم آبکی نباشه ، اتاقشم سرد نباشه 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
از این صندلیایی دستشویی بگیر بذار یه جا تا راحت کارش بکنه کم کم یاد بگیره

صندلی داره اصلا روش نمیشینه براش کوچیک هم شده سختشه رو اون بشینه

صندلی معمولی هم میگم بشین هر وقت پی پی اومد پاشو از روش بازم نمیشینه

اخه میگه شکمم درد میکنه میدونم برا پی پی نکردنش هست

مطمین باش بهش فشار بیاد صد درصد نمیتونه جلو خودشو بگیره ومیره توالت واسه پی پی اش.

کم کم ک عادت کنه مثلا نزدیک یک هفته جیش شبش کمتر میشه وشبا یکی دوبارببرش توالت

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
فقط صبوری جواب میده، اصلا پوشک نخر که قلقلک نشی گاهی ببندی، توالت قصری و دمپایی فانتزی و برچسب جایزه ...

بای بای اینارو از قبل بهش یاد داده بودم

هر کی منو میبینه یه جور برخورد میکنه که انگار من تنبلم ازش نمیگیرم تا حالا میگفتم بهش فشار نیارم اذی ...

عزیز   اینطور نگو.

بچه ها هر گدوم‌پیچیدگی های خودشون رو دارن..

همه مثل هم نیستن درک باید بشن 

بچه داری شوهر داری خانه داری  هر چیزی   یک هنر یک مهارتی میخواد.منظورم اینه نه شما کم کاری کردی  نه بچه راحت طلبه ..

حالا یکی دیرتر یکی زودتر  انجام میده. تا ابد که پوشکی  نمیمونه.

من روش سه روزه رو انجام دادم 

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
صندلی داره اصلا روش نمیشینه براش کوچیک هم شده سختشه رو اون بشینه صندلی معمولی هم میگم بشین هر وقت پ ...

من از دیجی گرفتم  مدل لاک پشته بزار عکسشو برات بزارم

عزیز   اینطور نگو. بچه ها هر گدوم‌پیچیدگی های خودشون رو دارن.. همه مثل هم نیستن درک باید بشن& ...

بچه من همه چیزش دیره اخه 

دیر پستونک رو‌ول کرد 

دیر از شیر گرفتمش خیلی وابسته بود

دیر حرف اومد

من اینو دارم هم نرمه  هم قشنگ دوتا گرفتم  که نزدیکش  باشه