2777
2789
عنوان

ضد آفتاب

255 بازدید | 40 پست

سلام عشقولا😍 ی ضد آفتاب رنگی برا پوست خشک با قیمت مناسب معرفی می‌کنید

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قیمت مناسبت چنده    

تا صد تومن😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
من پوستم خیلی خشکه سیگل میزنم خوبه سبکه و خوش رنگ  

رنگی هس دیگه

ضدافتاب بی رنگ نئودرم

رنگی می‌خوام

با اجازه استارتر 

کسی تا حالا ضدآفتاب ووکالی استفاده کرده؟

من سینره بیرنگ میزنم پوستم چربه خیلی خوبه ولی گرونه

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
من سینره میزنم خوبه

منم دارم رنگی با spf50

با اینکه بی رنگه ولی یه جورایی رنگیه  تا حدی سفید میکنه

آها باشه ممنون ❤️ قیمتش چنده