2777
2789
عنوان

ضد آفتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 40 پست
من پوستم خیلی خشکه و حساس محصولاتی که زیاد بو دار هستن نمیتونم استفاده کنم مستعد اگزما هم هستم تا حا ...

عزیزم منم پسرم اگزمای خیلی شدیدی داشت اگر خواستی بیا تا بهت بگم چیکار کنی

ب نظر منم بی رنگ بهتره اما اینقدر ک پوست من حساسه خیلی ترس دارم از عوض کردن کرم هام  بی رنگ بز ...

من اصن تا حالا پنکک و کرم پودر نزدم همش ضد آفتاب زدم قبلا ژیلا میزدم تازگی ها سینره میزنم ولی می‌خوام عوض اش کنم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم پسرم اگزمای خیلی شدیدی داشت اگر خواستی بیا تا بهت بگم چیکار کنی

وای مرسی گلم حتما بهت درخواست میدم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
من اصن تا حالا پنکک و کرم پودر نزدم همش ضد آفتاب زدم قبلا ژیلا میزدم تازگی ها سینره میزنم ولی می‌خوا ...

پنکیک ها ب نظر من بهتر از کرم پودر ها هستن مخصوصا اگر حاوی ضد آفتاب باشن 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
پنکیک ها ب نظر من بهتر از کرم پودر ها هستن مخصوصا اگر حاوی ضد آفتاب باشن 

ممنون ❤️🌺

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
باشه عزیزم من میدونم این چ دردیه

اگزمای من دور چشم ودور لبم همیشه میزنم خیلی اذیتم بخدا 

همش باید مراقب باشم 

اصلا نباید بوی عطر یا کرم عطر دار بهم بخوره . حتی گریه هم کنم دور چشمم میزنه کلا خیلی حساس شدن وقتایی که استرس میگیرم هم فعال میشه 

اره عزیزم ضد آفتاب تراست خودم جدیدا ب ب کرمشو گرفتم منتظرم ضدافتاب تموم بشه اونم بگیرم قیمتش نسبت ب ...

آها باشه ممنون ❤️🌺

چرا من اینکارو میکنم یه بند انگشت بی رنگ میزنم ده دقیقه صبر میکنم یه بند انگشت رنگی میزنم 

آره این کار خوبیه 🌺