2777
2789
  مرسی عزیزم خب اگه پرسیدن بگم فارغ التحصیلم؟ الان زنگ بزنم به خانم اقچه لی یا بعد اینکه ...

نه بزار اول خودشون زنگ بزنن.خب اول تااخر موقع ثبت نام میفهمن فارغ التحصیلی اولش اصلا حرف از فارغ التحصیلی نزن کاملاشرایطتو توضیح بده وبعداخرش بگو

نه بزار اول خودشون زنگ بزنن.خب اول تااخر موقع ثبت نام میفهمن فارغ التحصیلی اولش اصلا حرف از فارغ الت ...

یساعت پیش زنگ زدن شرایطو گفتم گفت از جمعه میتونی ازمون بدی اما شمارنده بهم نداد هیچی دیگه نگف 

خدایا شکرت🙂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یساعت پیش زنگ زدن شرایطو گفتم گفت از جمعه میتونی ازمون بدی اما شمارنده بهم نداد هیچی دیگه نگف 

عزیزم شرایطتت چطوری بود؟من گفتم نمیتونم هزینه هاشوبدم پدرومادرمم جدازندگی میکنن اما طلاق نگرفتن گفت چون مدرک کافی نداری نمیتونی ثبت نام کنی

الان بهم زنگ زدن  بعد گفت از جمعه میتونی آزمون بدی اما شمارنده اینا بهم نداد چرا؟؟ بعدن پیامک م ...

برو تو سایت کانون،،،قسمت صفحه شخصی،،اونجا که نوشته فراموش کردن شمارنده،،،

کد ملیتو بزن ،ببین بهت میده یانه،،

بعدش بهم بگو

میشه برای سلامتی و خوشبختی خانواده ام یه صلوات بفرستی✨اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
زدم نداد گفت شمارنده یافت نمیشه  امروز ظهر زنگ زدن

خب ،برو تو صفحه بورسیه،،برای خانوم آقچه لی ،مسئول بورسیه ،کامنت بزار و مشکلتون بگو،،

یا هم زنگ بزن به پشتیبانی کانون و مشکلو بگو،،

دیگه خودشون برات درستش میکنن،،

فارغ تحصیلی؟رشته تجربی؟

میشه برای سلامتی و خوشبختی خانواده ام یه صلوات بفرستی✨اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
خب ،برو تو صفحه بورسیه،،برای خانوم آقچه لی ،مسئول بورسیه ،کامنت بزار و مشکلتون بگو،، یا هم زنگ بزن ...

مرسی عزیزم😘 .آره 

من گفتم شاید شمارنده طول بکشع تا پیامک کنن .اخه یکی گفت دوروز بعد میفرستن

خدایا شکرت🙂

درود بر شما خوبان

اگر قصد خرید کتاب ازمون اختصاصی فرهنگیان، ۸دوره کنکور سراسری انسانی،تجربی و ریاضی و یا هر منبعی از سایت کانون بوک را دارید با کد تخفیف زیر میتوانید ۲۰٪تخفیف بگیرید.

1⃣وارد سایت شوید.

2⃣کتابهای موردنظرتان را به سبد خرید اضافه کنید.

3⃣درکادر کد تخفیف عبارت E21696 را واردکنید.

4⃣روی گزینه اعمال کد تخفیف بزنید.

بدین صورت ۲۰٪تخفیف دریافت میکنید با ارسال رایگان✅