2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هزینه هاش میدونی فقط ازمون چقدره خدودی؟طرح حکمت فقط برای نیروهای مسلح هست؟

سوال اول تا اونجایی ک میدونم حدودا ۴۰ درصد تخفیف میده

سوال دوم فکر کنم بله😁💛

بازم برو تو سایت خود قلمچی ، اونجا دقیقشو چک کن

ایثارگرا رو بورسیه میکنن؟

اصلا کار با نمایندگی شهرتون نداشته باش،،،

برو تو سایت کانون قسمت ثبت نام بورسیه،،،

اونجا یه فرمی رو پر کن و مدارکت رو ازشون عکس بگیر،،و تو همون فرم بارگیری کن،،،

بعد از چند روز خودشون زنگ می‌زنند بت و سوالاتی از این قبیل پدرت چیکاری،و خونتون اجاره ای و...میپرسن

میشه برای سلامتی و خوشبختی خانواده ام یه صلوات بفرستی✨اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
اصلا کار با نمایندگی شهرتون نداشته باش،،، برو تو سایت کانون قسمت ثبت نام بورسیه،،، اونجا یه فرمی ر ...

خب عزیزم من اون فرموپر کردم زنگ میزنن همش میپیچونن منو میگن حتما باید شرایطتت خاص باش تابورسیه بشی

سلام من دیروز فرم پر کردم همه شرایطشو دارم فقط فارغ التحصیلم ... حدودا چند روز بعد زنگ میزنن؟؟

تا دوسه روز طول میکشه عزیزم برافارغ التحضیلی بهت گیزمیدن میگن برافارغ التحصیلاما بورسیه نمیکنیم باخانم آقچه لی صحبت کن توسایت بزن واحد بورسیه قلم چی اقچه لی شملرشومیاره براش توضبح بده

تا دوسه روز طول میکشه عزیزم برافارغ التحضیلی بهت گیزمیدن میگن برافارغ التحصیلاما بورسیه نمیکنیم باخا ...

مرسی عزیزم خب اگه پرسیدن بگم فارغ التحصیلم؟ الان زنگ بزنم به خانم اقچه لی یا بعد اینکه اونا بهم زنگ زدن

خدایا شکرت🙂
سلام من دیروز فرم پر کردم همه شرایطشو دارم فقط فارغ التحصیلم ... حدودا چند روز بعد زنگ میزنن؟؟

دو یا سه روز بعد

میشه برای سلامتی و خوشبختی خانواده ام یه صلوات بفرستی✨اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم