دیانا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 777 عنوان کسی هست حسابداری خونده باشه؟؟؟ 533 بازدید | 20 پست توی حسابداری(از طریق هنرستان) درسهای تخصصی زو میبرن تو کارگاه؟ مثلا برای ترمافزار میبرن اتاق کامپیوتر یا فقط تئوری درس میدن؟؟؟...اگر از هنرستان هم نخوندین لطفا یه پیام بزارین ازتون یکسوال کوچک دارم...❤ 1400/07/01 | 23:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11801 میرید سایت برای درسای عملی ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
ژینوگلی عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 1082 برای درس کامپیوتر سایت میبرن مابقی تو کلاس عشق یعنی؛ در میان غصه های زندگی یک نفر باشد که آرامت کند
دیانا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 777 هنرستان نخوندم تو دانشگاه خوندم به نظرتون شماکه حسابداری خوندیبرای بهتر شدن توی این رشته بهتره چه کارهایی بکنی؟مثلا خوبه تابستوت برم کلاس نرمافزارهاش رو یاد بگیرم؟یا برم در کنارش کامپیوتر یاد بگیرم؟
دیانا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 777 میرید سایت برای درسای عملی حسابداری اخه درس عملی خاصی ندارهیه کار با نرمافزار هست یکی هم کمک حسابداری که تخصصی هستبرای اینها میریم سایت؟
دیانا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 777 برای درس کامپیوتر سایت میبرن مابقی تو کلاس اخه حسابداری کامیپوتر نداره...🙂😂
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11801 حسابداری اخه درس عملی خاصی نداره یه کار با نرمافزار هست یکی هم کمک حسابداری که تخصصی هست ب ... نه فقط همون کامپیوتر اکسل اینا یادتون میدن ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11801 باید ی درس کاربرد کامپیوتر در حسابداری داشته باشیدعنوانش تو این مایه هاس ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
ژینوگلی عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 1082 اخه حسابداری کامیپوتر نداره...🙂😂 واای فکرم درگیر بود دانشگاهو گفتم ولی هنرستان فکر کنم ی کتاب کار با کامپیوتر داره عشق یعنی؛ در میان غصه های زندگی یک نفر باشد که آرامت کند
دیانا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 777 باید ی درس کاربرد کامپیوتر در حسابداری داشته باشید عنوانش تو این مایه هاس کلا تخصصی ها اینهاست:کمک حسابداریکاربرنرم افزار مالینرم افزارمالی
دیانا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 777 واای فکرم درگیر بود دانشگاهو گفتم ولی هنرستان فکر کنم ی کتاب کار با کامپیوتر داره 😂😂😂احتمالا سالهای بعد باشه من الان دهم هستم و تخصصی هامون فقط:کمک حسابداریکاربرنرم افزارمالینرم افزارمالی هستش...به نظرتون کنارش، کلاس هایی هم برم یا کاریپیشنهاد میکنید موفق تر بشم تو کارم؟
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11801 کلا تخصصی ها اینهاست: کمک حسابداری کاربرنرم افزار مالی نرم افزارمالی همین نرم افزار دیگ😐حالا چ بهتون یاد میدن اسمشو میدونی؟عنوان درسام عوض شده هعی...کمک حسابداری چیه این درسا یا تازس یا عنوانش عوض شده ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
ژینوگلی عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 1082 😂😂😂 احتمالا سالهای بعد باشه من الان دهم هستم و تخصصی هامون فقط: کمک حسابداری کاربرنرم افزارمال ... اره کلاس خوبه بری جایی ولی واسه کار زوده عشق یعنی؛ در میان غصه های زندگی یک نفر باشد که آرامت کند
دیانا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 777 همین نرم افزار دیگ😐 حالا چ بهتون یاد میدن اسمشو میدونی؟ عنوان درسام عوض شده هعی... کمک حسابداری ... نه والا تازه سال دهمماسمش هم همینهاست دیکه از روی برنامه کلاسیم گفتم😂🤝میخوام بدونم اگر کارگاه یاهمون اتاق کامپیوتر(اتاق سایت) میریمچون قراره هنرستانی ها ، درسهایی که مربوط به این بخش ها باشه رو حضوری برن مدرسهیه جی حدود ۳روز حضوری