2777
2789
عنوان

کسی هست حسابداری خونده باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 20 پست
اره کلاس خوبه بری جایی ولی واسه کار زوده

برای کار که اره، هنوز لای کتاب باز نکردم😂🤝

چه کلاسی خوبه؟

مثلا این تابستون برم کلاس نرم‌افزارهای حسابداری؟

یا مثلا کلاس کامپیوتر برم؟

نه والا تازه سال دهمم اسمش هم همین‌هاست دیکه از روی برنامه کلاسیم گفتم😂🤝 میخوام بدونم اگر کارگاه ...

ن اسم نرم افزاری ک قراره یاد بدن منظورم بود نه اسم درس😂

بهرحال موفق باشی 

ورود ب حرفه پولساز تبریک میگم😎

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اسم نرم افزاری ک قراره یاد بدن منظورم بود نه اسم درس😂 بهرحال موفق باشی  ورود ب حرفه پولساز ...[/QUOTE]

ن اسم نرم افزاری ک قراره یاد بدن منظورم بود نه اسم درس😂 بهرحال موفق باشی  ورود ب حرفه پولساز ...

اهان اسمش رو نه والا�😂

ولی خیلی تو سایت بهم گفتن به هترستان بسنده نکن و بیرون هن کلاس برو...

مرسی عزیزم

امیدوارم برای توهم بهتریت ها اتفاق بی‌افته😆🤝❤

اهان اسمش رو نه والا�😂 ولی خیلی تو سایت بهم گفتن به هترستان بسنده نکن و بیرون هن کلاس برو... ...

تم‌ها نصیحتی ک میتونم بهت بکنم دو چیزه

اول icdl بگیر و اکسل کاربردی رو یادبگیر فرمول نویسی 

دوم زبان انگلیسی 

اگر این دوتا خوب باشه حسابداریم ک یاد میگیری کم کم بهترین شرکتا میتونی بری

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
تم‌ها نصیحتی ک میتونم بهت بکنم دو چیزه اول icdl بگیر و اکسل کاربردی رو یادبگیر فرمول نویسی  د ...

مرسی عزیزم

انگیلیسی ۵ساله دارم میرم و ادامه‌میدم

به اون دوتا هم حتما فکر میکنم

😂😂😂 احتمالا سالهای بعد باشه من الان دهم هستم و تخصصی هامون فقط: کمک حسابداری کاربرنرم افزارمال ...

سلام عزیزم لطفن اگه میشه جواب بدین

کتابای درسیتونو انداختید دور ؟ 

اگه راضی باشید من ازتون بخرم ، کتاب درسی پیدا نمیکنم حتی دست دو🥺🥺

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل