من با زیر نویسشو دیدم اسما که خیلی فرق داشتن قسمت اخرشم خیلی فرق داشت ترجمش اعصابم خورد شد دوبلش بهتر بود😂😂😂
اسماشونم یه جوری بود در حقیقت صدای دختره هم خیلی کلفت تره نسبت به چهرش نظرتون چیه ؟
اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍
اره تو دوبلش حد اقل پسره بعدش میره سر خاک سنر یه چهار تا چیز عاشقونه میگه 😑
اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍
مهند اسمش بهلول بود. واقعا این بهلول بهش نمیومد. همون مهند قشنگ بود
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
هیچ وقت دوبله و زیر نویس نسخه اصلی نمیشن خداروشکر که ترکی بلدم و نسخه اصلی دیدم 😅
وای خوش به حالت من عاشق ترکی ام از بس فیلماشونو دیدم یه دو تا جمله بلدم😂😂