چرچیل مدیر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 8914 عنوان کرونا😫 | مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 37 پست سلام صبحتون بخیر بچه ها من دیشب مامانم تست داد مثبت شد حالا منم از دیروز سردرد و بدن درد به مقدار کم و تک سرفه دارم و دکتر به مامانم گفته ندیده میگم دخترت هم داره از دیشب هم با مامانم تو یه اتاقم حالا به نظرتون برم تست بدم؟یا اینکه صد درد صد گرفتم دیگه؟ آخه از تست میترسم🥲 حال متکلم از کلامش پیداست... :) 1400/07/01 | 07:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8362 ماهم خانوادگی گرفتیم تا میتونی مایعات بخور سوپ اویشن گوشت گوسفندی ببینین شیشه بخورین اب گرم زیاد بخورین من دردم کنید بخورین گوشت بلدرچین میوه تا میتونی انبه بخور انشالله بهترمیشی هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78649 عزیزم😢چه علایمی داری؟ به نظرت رفته رفته بدتر میشه علایم؟ من امروز از صبح سرفه هام بدتر شده ترسیدم ی ... تست ندهگرفتی عزیزم تیکر تولد چهار سالگی پسرم
چرچیل مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 8914 حالا شدید و خفیفداره انشاا.. مال مامانت خفیفه عزیزم خدا بهتون صحت و سلامتی بده قربونت برم عزیزم خدا به همه سلامتی بده😢به خدا ما هیچ جا نرفتیم دو ساله ولی شانس ما🥺 حال متکلم از کلامش پیداست... :)
چرچیل مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 8914 هرروز که بیدار میشم یه علامت جدید دارم یه روز خوبی یه روز در حد مرگ اولش گلودرد داشتم، بعد خارش گل ... ای وای من😢خدا هر چه زودتر بهت سلامتی بده عزیزم فقط خوب استراحت کن و مایعات بخور❤️🥺 حال متکلم از کلامش پیداست... :)
shaparakشرقی عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 18179 عزززیزم الهی بگردم دکتر میگه سوپ و مایعات فراوون بخورید داروی امام کاظم تو عطاری ها میفروشن خیلی خوبه انشالله زودتر بهبود پیدا کنیدمنم الان دارم میرم واکسن😬
چرچیل مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 8914 الان تا حد بالا آوردن سرفه میکنم ای وای خدا خیلی سخته خیلی🥺😢 حال متکلم از کلامش پیداست... :)
چرچیل مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 8914 ماهم خانوادگی گرفتیم تا میتونی مایعات بخور سوپ اویشن گوشت گوسفندی ببینین شیشه بخورین اب گرم زیاد بخو ... ممنون از اطلاعاتت عزیزم🥺❤️ حال متکلم از کلامش پیداست... :)
چرچیل مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 8914 تست نده گرفتی عزیزم ای وای من🥺😢 حال متکلم از کلامش پیداست... :)
shaparakشرقی عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 18179 من اول خودم گرفتم بعد شوهرم از من گرفت اینقدر شوهرم اذیت شد و عذاب کشید دیگه از اسم کرونا هم میلرزم واکسن زده بودید؟؟
چرچیل مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 8914 عزززیزم الهی بگردم دکتر میگه سوپ و مایعات فراوون بخورید داروی امام کاظم تو عطاری ها میفروشن خیلی خوب ... ای وای شاپرک دیدی گرفتم آخرش😢 برو بزن قربونت برم قطعا زدنش بهتره تا نزدنش❤️🥺 حال متکلم از کلامش پیداست... :)
مامان،،پارسا عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 11374 قربونت برم عزیزم خدا به همه سلامتی بده😢به خدا ما هیچ جا نرفتیم دو ساله ولی شانس ما🥺 ممنونم بجایی رفتن نیست کهاونیکه میره بیرون میگیره؛تو بدنه خودش شاید بی علامت باشهبعد مامانت و خودت اون شخص رو دیدنی میگیرین فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
چرچیل مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 8914 بنظرم تست بده خیالت راحت بشه خیلی میترسم از تست مامانم میگفت خیلی درد داره😢 حال متکلم از کلامش پیداست... :)
مامان،،پارسا عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 11374 واکسن زده بودید؟؟ نه سنمون تازه میرسهالانم که دوران نقاهتمون هست رفتیم گفتن یماه بعد بیایین فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
چرچیل مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 8914 ممنونم بجایی رفتن نیست که اونیکه میره بیرون میگیره؛تو بدنه خودش شاید بی علامت باشه بعد مامانت و خو ... احتمالا همینطوره 😢 حال متکلم از کلامش پیداست... :)