2777
2789
عنوان

کرونا😫

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 37 پست
ای وای شاپرک دیدی گرفتم آخرش😢 برو بزن قربونت برم قطعا زدنش بهتره تا نزدنش❤️🥺

ناراحت نباش روحیه ات بالا باشه خب....

ببین فامیل ما گرفت رفت تو‌ ای سیو چون ریه اش هم درگیر شده بود ولی روحیه اش خیلی خوب بود بعدشم برگشت سر خونه زندگیش 😉😌

تو هم فکر منفی نکن رعایت ها رو بکن عزیزم انشالله کرونا نیست اگرم باشه سبک و زودگذر باشه 

اسمم پروانه ست عششقم💋

ناراحت نباش روحیه ات بالا باشه خب.... ببین فامیل ما گرفت رفت تو‌ ای سیو چون ریه اش هم درگیر شده بود ...

ممنون پروانه جون انشالله که همه بیمارا هر چه زودتر خوب بشن و برگردن به زندگیشون❤️🥲

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه سنمون تازه میرسه الانم که دوران نقاهتمون هست رفتیم گفتن یماه بعد بیایین

برید بزنید حتما خیلی از کادر درمان دارن برکت میزننخودم سینو دارم میرم بزنم الان 

منظورم اینه کادر درمان هم جونشونو دوست دارن که میزنن فکر منفی نکنید در مورد واکسن 

برید بزنید حتما خیلی از کادر درمان دارن برکت میزننخودم سینو دارم میرم بزنم الان  منظورم اینه م ...

نه بابا ما تحصیلکرده ایم

چه فکر منفی

رفتیم نزدن گفتن یماه بعد از خوب شدنتون بیایین

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.