2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 52 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خودتواصلا وارداین رابطه هانکن برای آرامش خودت❤🥰

الهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم 🥰استغفرالله ربی و اتوب الیه 😍شکرالله 🥰سبحان الله والحمدلله ولااله الاالله والله اکبر💖❤❤
😂🤣 هنوزم هست ازین خانواده ها؟!  الان هیچکی ازدواج سنتی نمیکنه به نظر منم اصلا چجوری میشه کش ...

منم نظرم همینه که نمیشه ندیده ونشناخته . خیلی وقته کسی ازدواج نکرده دیگه طرز فکرشون اینجوری شده فک میکنن یارو هپون شب باید بیاد خاستگاری 😒😒😒😒😒😒😒

ببین اینایی ک میگن طرز فکرت قدیمی رو ول کن 

دوس پسر هیچی جز ضربه روحی نیس عین سراب میمونه 

اگرممممم باهات ازدواج کنه ، توی هر دعوایی خودش و خانواده ش اینکه قبل از ازدواج با پسره دوس بودی رو با پتک میزنن تو سرت 

بهترین نوع ازدواج اینه ک با اطلاع خانواده شش ماه باهام آشنا بشین ولی آشنایی توی دوستی همش چرته

هرکی هیچی ندونه از پشت کوه اومده

اخه یچیز به این سادگی خوب مشخصه یکی دوست پسر داره میره جار میزنه؟؟؟؟اصلا همچین‌چیزی دیدی؟؟؟همش قایمکی خانواده فامیل جامعه هرچقدرم ساده باشی اینا روباید بدونی 

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا
والا این مشکل منم هست اما من نمیخام با کسی دوست شم فکر میکنم این راهش نیست به اشنایی اعتقاد دارما ام ...

به نظرت تایم اشنایی باید چقدر باشه ؟مینیممش؟ماکسیممش؟

ماهمه انسانیم و یکسان 😒 اینک تو فرقی بین پسر و دختر میبینی بایدم باعث بشه دوری کنی 

روابط اجتماعی یعنی همین خب ! تو بری دانشگاهم هم گروه میشی با پسرا الان ینی باید اونا همه بیان خاستگاریت!

همونطور که دوستِ دختر داری پسرشم میتونی داشته باشی

نمیدونم چرا انقد سختش میکنین!

🤍🌱 
خانواده ی من اینطوری نیستن طرز فکرشون فرق داره اینکه دست من نیست

دوست و برا رفع نیاز میگیرن حالا جنسیتشو بزارین کنار دوست محرم راز و کسیه که برا پرکردن وقت اضافی و تفریح و درد و دل و کلا نیازهایی روحی و جسمی میگیرن حالا میشه کسی این نیازها و با ی دختر خاله یا پسر خاله بگیره یا همکلاسی... رابطه دختر و پسر هم ی قواعد و شرایط و کنترل شده دلره که چه ایرادی داره باشه

کاربر مرد هستم