2777
2789
عنوان

دوست پسر

472 بازدید | 52 پست

من اصلا نمیدونم چجوری باید بایکی دوست شد. دوستی یعنی چی ؟ قایمکی باهم باشین ؟ خانواده ها هم که طرز فکرشون قدیمیه میگن بیاد خواستگاری تا بفهمن بایکی سلام کردی😳 نمیزارن آشنا شی. بعد اصلا مگه تو ایرانم میشه با ینفر همینطوری بود ؟ خانواده ش چیزی نمیگن ؟ و کسی که مثل من فامیلی نداره اصلا و آشنای خانوادگی چطور بره با یه پسر غریبه دوستی کنه ؟ دخترای فامیل بهم میگن مث ماست میمونه بی عرضه ست بلد نیست ارتباط بگیره با پسرا و... خودشون با دوست پسراشون ازدواج کردن یعنی سنتی نبوده😔😔😔😔😔😔🥺🥺😪😪😓😓😥😥💔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سوالایی میپرسیا اینارو به خارجی بگی فک میکنه تو قرون وسطاییم

مسخره نکن خب من اینطوری ام دیگه مگه همه باید بلد باشن شاید یکی ارتباط گیریش خوب نباشه بلد نباشه😒😒😒😒

والا این مشکل منم هست اما من نمیخام با کسی دوست شم فکر میکنم این راهش نیست به اشنایی اعتقاد دارما اما ن دوستی اگه تن به دوستی بدی معلوم نیست باید چند بار کات کنی و بری سراغ بعدی

البته اگه ی پسر پیشنهاد اشنایی داد و از نظرت موجه بود قبول کن اما بگو قصدشو معلوم کنه و براش تایم اشنایی بزار 

والا این مشکل منم هست اما من نمیخام با کسی دوست شم فکر میکنم این راهش نیست به اشنایی اعتقاد دارما ام ...

آشنایی هم همون دوستیه ؟؟؟ من از لفظ دوستی استفاده کردم چون خیلیا بکار میبرن من که نمیدونم