2777
2789
عنوان

دوست پسر

472 بازدید | 52 پست

من اصلا نمیدونم چجوری باید بایکی دوست شد. دوستی یعنی چی ؟ قایمکی باهم باشین ؟ خانواده ها هم که طرز فکرشون قدیمیه میگن بیاد خواستگاری تا بفهمن بایکی سلام کردی😳 نمیزارن آشنا شی. بعد اصلا مگه تو ایرانم میشه با ینفر همینطوری بود ؟ خانواده ش چیزی نمیگن ؟ و کسی که مثل من فامیلی نداره اصلا و آشنای خانوادگی چطور بره با یه پسر غریبه دوستی کنه ؟ دخترای فامیل بهم میگن مث ماست میمونه بی عرضه ست بلد نیست ارتباط بگیره با پسرا و... خودشون با دوست پسراشون ازدواج کردن یعنی سنتی نبوده😔😔😔😔😔😔🥺🥺😪😪😓😓😥😥💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوالایی میپرسیا اینارو به خارجی بگی فک میکنه تو قرون وسطاییم

مسخره نکن خب من اینطوری ام دیگه مگه همه باید بلد باشن شاید یکی ارتباط گیریش خوب نباشه بلد نباشه😒😒😒😒

والا این مشکل منم هست اما من نمیخام با کسی دوست شم فکر میکنم این راهش نیست به اشنایی اعتقاد دارما اما ن دوستی اگه تن به دوستی بدی معلوم نیست باید چند بار کات کنی و بری سراغ بعدی

البته اگه ی پسر پیشنهاد اشنایی داد و از نظرت موجه بود قبول کن اما بگو قصدشو معلوم کنه و براش تایم اشنایی بزار 

والا این مشکل منم هست اما من نمیخام با کسی دوست شم فکر میکنم این راهش نیست به اشنایی اعتقاد دارما ام ...

آشنایی هم همون دوستیه ؟؟؟ من از لفظ دوستی استفاده کردم چون خیلیا بکار میبرن من که نمیدونم