2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 52 پست
ماهمه انسانیم و یکسان 😒 اینک تو فرقی بین پسر و دختر میبینی بایدم باعث بشه دوری کنی  روابط اجت ...

جامعه ایران اینطوریه . و نمیشه با یه پسر دیده بشی و خوب نیست خلاصه ..

به نظرت تایم اشنایی باید چقدر باشه ؟مینیممش؟ماکسیممش؟

من فکر میکنم حداقلش شش ماه ولی خودم دوست دارم ۸ ماه رفت امد کنم ماکسیمم فکر میکنم از ده یازده ما نباید فرا تر بره البته فقط به گذشت زمان نیست در روز باید وقت وافی بزارین و معاشرت کنین

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خارجی 😁

والا ، پسرای ایرانی یا کلا مردای ایرانی ، روحیه ی لطیفه زنانه رو درک نمیکنن ، دخترا مثل یه گلی میمونن که اگه بهشون محبت نکنی ‌، پژمرده میشن ولی خارجی میتونن جون با همه ی خانم ها در ارتباط هستن و میفهمن

حالا لازم نیست که حتما دوست پسر داشته باشی حالا که خانوادت اینطوری هستن صبر کن یه کیس سنتی بیاد همه دوست پسرا هم بگیر نیستنا🙄

ارتباط نداشتن با نامحرم نشانه طرز فکر قدیمی نیست خیلیا هنوز به اسلام واقعی ایمان دارن دوس ندارن بچشون با نامحرم رابطه داشته باشه 😄

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
جامعه ایران اینطوریه . و نمیشه با یه پسر دیده بشی و خوب نیست خلاصه ..

جامعه ایران متاسفانه خیلی چیزارو بد میدوته واسه همینم هس پیشرفت نمیکنن 

وقتی هنوز هستن میگن ی وقت با پسره گرم نگیری ی وقت حرف نزنی فلان نکنی بهمان نکنی 

بایدم بشیم ی تو سری خوری که بهمون یاد دادن فقط با ازدواج میتونیم ب خواسته هامون برسیم 

مرد اونم از نوع شوهرش ن کس دیگ میتونه ی نردبون باشه برای رسیدن ب خواسته هامون 

👌👌👌👌👌👌

🤍🌱 

بنظرم شما با این روحیت با کسی دوست نشو فعلا چون خیلی صاف و ساده ای ممکنه ازت سواستفاده بشه اگه ادم درستی نباشه یا وابسته بشی ضربه روحی بخوری.بزار یکم که بزرگتر شدی مستقل شدی وارد جامعه که بشی بخای نخای روابطت افزایش پیدا میکنه و میتونه یه همراه خوب انتخاب کنی

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊
 سوالایی میپرسیا اینارو به خارجی بگی فک میکنه تو قرون وسطاییم

مگه خارجیا تو قرون وسطا مسلمون بودن که براشون ارتباط با نامحرم گناه باشه😂

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
دوس پسرا اکثرا میان از دخترا استفاده میکنن و ضربه شون رو میزنن و میرن سراغ بعدی قدر خودتو بدون 

شما چرا همش آقا هارو تخریب میکنی !! اینجا خانمها به اندازه کافی دید و نظرشون ضد مرد هست میشه شما چاشینیشو زیاد نکنید.  

کاربر مرد هستم
آشنایی هم همون دوستیه ؟؟؟ من از لفظ دوستی استفاده کردم چون خیلیا بکار میبرن من که نمیدونم

میتونه به دو شکل باشه سنتی بیان خاستگاری بعد ی مدت اشنا شین و رسمیش کنین میتونه پسر پشنهاد بده و شما مطمعین شین پسر خوبه و قصدش جدیه و بعد ی مدت اشنا شین این وسط به خوانواده هام میتونین بگین اطلاع داشته باشن چون طرف به عنوان خاستگاره در واقع فقط نمیخاد تا از هم مطمعن نشدین جدی بیاد تا مشکلی پیش نیاد

منم نظرم همینه که نمیشه ندیده ونشناخته . خیلی وقته کسی ازدواج نکرده دیگه طرز فکرشون اینجوری شده فک م ...

ندیده نشناخته که نیست تو دوران نامزدی بدون هیچ ترسی میتونی بشناسیش 

از بس بد بودین ، اینجوری میگن  ویلا همه ی مردا بد نیستن

سر صبحی تهمت نزنیم مگه من باشما بودم ! با اون کاربر پسرخوشحال بودم . تازه مگه منو میشناسین که درموردم نظر میزارین؟🤔🙄

کاربر مرد هستم