2777
2789
عنوان

بیایید گپ بزنیم .

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 161 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حال ندارم ...😖😂🙏💔💔💔💔💔💔💔از همه بدم میاد

🤣🤣

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ارهههه خیلی حس قشنگیهه 😍💔 ولی ب شرطی ک دو طرفه باشه امیدوارم نصیبت شه🌹🌹🙏🙏

قربونت بشم ک من

نامزدم راستش اون دوسم داره منم دوسش دارماا ولی اونجور ک باید بخام ن 👩‍🦯

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها

بچه ها تعداد سوالات زیاده یکی یکی جواب میدم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الهی آمین آبجی الهی آهن بگیره هرکی دلتون شکسته یاهرکی دل هرکیومیشکنه خداجوابشوبده

الهی آمین 😓😓😓

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
وا نامزد داری تو ک ...😐

یکم بالاتر برا دوستمون گفتم 

گفتم نامزدمو دوسم داره منم دوسش دارم ولی حس میکنم هنوز عاشقش نیسم 👩‍🦯

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها
ارهههه خیلی حس قشنگیهه 😍💔 ولی ب شرطی ک دو طرفه باشه امیدوارم نصیبت شه🌹🌹🙏🙏

ایهیم یه طرفه خیلی سخته خیلی 

آروم آروم از تو نابودت می‌کنه 

و میبینی افسرده شدی 

خودکشی میخواستی بکنی 

هعیییییییی