2777
2789
عنوان

بیایید گپ بزنیم .

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 161 پست

میبینمش ولی زود زود دلم براش میتنگع.. چ کنم؟!

خیلی دوس میدارمش.. ولی میدونم اون اندازه من عاشق نیس☺

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
آهم گرفت،

کاش برا منم. بگیره 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان یه تاپیک بود  پسر جاریش مبخولست به پسرش ...

خیلی نگران شدم پسر منم خیلی سادس

از خواب بیدارش کردم دوباره بهش یاد اوری کردم حواست به جاهای خصوصیت باشه ولی میترسم سر بچه های منم بیاد البته کوچیکه زرنگه از پس خودش بر میاد 

خدایا منو به آرزوهام برسون😍
نشی ک راحتتری😅😅💔

ولی میگن قشنگه ک😂👩‍🦯

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها
ازهر مردی ک وارد زندگیم میشه یه ایرادی مزگیرم اونایی ک میگن یه مدت اشنابشزم برا ازدواج فک میکنم همه ...

من از همه ی مردا و پسرا متنفرمممممم

هیچکس از اخرین خداحافظی با خبر نیست باهم مهربان باشیم
به فال ساعت جفت اعتقاد دارین؟

نه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

حتی شما دوست عزیز ....😂👌❤❤❤ شوخی میکنم به غیر از تو😍😍😍🙏🙏🙏😘😘❤❤ یه افراد دیگه رو میگم ...

جووون 😍😂دایورتشون کن تا ارامش پیدا کنی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
هروزنگران شوهرمم.(خیانت).اگه میشه کمک کن این فکرازسرم بیرون بره

چرا ب شوهرتون بی اعتمادید؟ وقتی خطایی ازش سر نزده و با عشق و محبت بهتون نگاه می‌کنه مواظبتون هی جای نگرانی ندارع بی خودی دارید نوشخوار فکری میدیذ بخودتون که دنبالش افسردگی هس اعتماد کن بهش 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست