2777
2789
عنوان

بیایید گپ بزنیم .

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 161 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری سطح تحملمون. برا سختی ها بالا ببریم، خیلی خسته شدم

سطح تحمل با کشیدن سختی بالا میره . ولی به خاطر فشار استرس و نگرانی و کلی مشکلات مملکتمون همه این حس خستگی دارن . فقط صبور باش نگرانی و استرس ب خودت راه نده همه چیز بسپار ب زمان 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چرا ب شوهرتون بی اعتمادید؟ وقتی خطایی ازش سر نزده و با عشق و محبت بهتون نگاه می‌کنه مواظبتون هی جای ...

ممنون که پاسخ دادین🙏.یه مورددرحدچت دیدم ولی گردن نکرفت.الان هرجامیره نگرانم.واسترس دارم.میترسم یه خطایی بکنه یا بعدازچندسال که جونیم رفت یه کاری بکنه.

باید آدم درستیو انتخاب کنی اونجوری خیلی قشنگه ولی پسرای الان بدرد نمیخورن🤣 

نامزدم من 

راستش نامزدمم همونیه ک میخواستم 

قد بلند ، چشم و ابرو مشکی ، مغرور و مهربون🥺❤

ولی باز اون بیشتر دوسم داره تا من 

میخام عاشقش بشم👩‍🦯

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها

بنده باید ساعت هفت صبح پاشم ولی هنوز نخوابیدم😵خوابم نمیبره😶

همواره لبخند بزنید روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد...♡/تو تاپیک های ترسناک و طنز من رو تگ کنید😉😁🌹
سطح تحمل با کشیدن سختی بالا میره . ولی به خاطر فشار استرس و نگرانی و کلی مشکلات مملکتمون همه این حس ...

والا از بس سختی کشیدن تحملم ب صفر رسید ممنون عزیزم

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
وسواس گرفتم کرونا داشتم و دارم همش فکر دارم نکنه بیماریم شدید بشه دیونه شدم

آخی ایشالله زوده زود خوب میشی . اگه خفیفه احتمال پیشرفت ندارع ولی استرس دوست صمیمی کروناس اینجوری خودت تشویق میکنی به شدتش.تو استراحت و دارو و تقویتی بخور سرت مشغول کن با تی وی گوشی 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست