2777
2789
عنوان

پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 7713 بازدید | 68 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها راهش اینه دیگه محلش ندی  البته احتمالا جواب نده ها خام نشی یوقت برا دوباره داشتنش پا بدی ...

من ۳ ۴ روزه ولش کردم بی محل کردم کاملا.اگه برگشت کبرمیگرده دیگه تن به رابطه جنسی باهاش رو نمیدم

تنها راهش اینه دیگه محلش ندی  البته احتمالا جواب نده ها خام نشی یوقت برا دوباره داشتنش پا بدی ...

من ۳ ۴ روزه ولش کردم بی محل کردم کاملا.اگه برگشت کبرمیگرده دیگه تن به رابط باهاش رو نمیدم

الان چندین روزه تموم کردیم من تموم کردم ینی  و همینکارو دارم میکنم.اونم قطعا میاد سمتم همین روز ...

ازش فاصله بگیر و زود خام حرفاش نشو بگو بهم گفتی ازدواج میکنیم و به من دست زدی ولی انگار فقط یه حوس زودگذر بودم برات و من همچین رابطه آیی نمی‌خواستم و به چشم شوهرم دیدمت که اجازه دادم دستت بهم بخوره ولی تو یه دروغگوی سواستفاده گر بودی منم برا خودم ارزش قایلم و پا رو دلم میزارم و قیدتو میزنم چون اگه واقعا منو دوست داشتی میومدی خواستگاریم و رو حرفت میموندی ،بخودت ارزش قایل شو و نزار بیشتر از این غرورت خورد بشه

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
 یعنی اگر ادامه بدم همچنان امکان ازدواج نیس؟

یکی از دوستای خواهرم 4 سال با یه نفر رابطه کامل داشت فکر می‌کرد ازدواج میکنن، دختره عاشق بود پسره رفت آلمان، سالی یک دفعه میومد ترکیه دختره میرفت پیشش، آخر سر دختره 2 سال پیش رفت آلمان ولی هنوزم ازدواج نکردن، بازهم خوبه شما سر 6 ماه تموم میشه، اگر زیاد دنبالش بری فقط برای نیاز جنسی سمتت میاد بعدا که خواست ازدواج کنه اونیو میگیره که مطابق سلیقه اش هست، اگر باکرگیتو از دست دادی و ناراحتی برو ترمیم کن واین رو قسمتی از تجربه های زندگیت بذار تا راحت گول مردارو نخوری وانتخاب بهتری داشته باشی، توی این دوره زمونه هیچ پسری از رابطه بدون دردسر بدش نمیاد

ازش فاصله بگیر و زود خام حرفاش نشو بگو بهم گفتی ازدواج میکنیم و به من دست زدی ولی انگار فقط یه حوس ز ...

اینارو ۳ ۴روز پیش موقع کات گفتم...اون گفت باهم بمونیم ولی ب ازدواج فک نگن منم همینارو گفتم کات کردم

..

اگه برگشت نمیدونم چیکار کنم فقط:)

اینارو ۳ ۴روز پیش موقع کات گفتم...اون گفت باهم بمونیم ولی ب ازدواج فک نگن منم همینارو گفتم کات ...

اصلا اصلا بهش پا ندی که چند روز دیگه حتما میاد التماس می‌کنه چون وقت نیازش برسه ممکنه دروغ هم بگه پس دیگه وقتی میگه بیخیال ازدواج شو وقتتو هدر نده با همچین مردی آینده آیی نداری چند سالتونه عزیزم؟ 

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
یکی از دوستای خواهرم 4 سال با یه نفر رابطه کامل داشت فکر می‌کرد ازدواج میکنن، دختره عاشق بود پسره رف ...

اگه برگرده بهم و تن به رابطه جنسی ندم دیگه چی؟اون مخالفت نمیکنه...اصرار نمیکنه اصلا میشناسمش.