2777
2789
عنوان

پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 7713 بازدید | 68 پست
 من الان دنبال راه جبراااانم

بهش بی توجهی کن ببین چطور اویزونت میشه بخدا فقط باید مردارو بی محل کرد ،احستسی عمل نکن و دیگه در دسترسش نباش بگو منو فریب دادی و بکش کنار بزار عذاب وجدان بگیره و دیگه پیام و زنگ نزن بزار اون پا پیش بزاره و اگه نزاشت ولش کن به هیچ عنوان پیگیرش نباش مطمعن باش میاد سراغت اگرم نیومد یعنی بی لیاقت هست و کلا بیخیالش شو و تمام حتی اگرم دختر نباشی و ترمیم کنی صد شرف داره تا بخوای غرورتو خورد کنی بپای همچین آدمی 

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
اینا همش بهانس  مگه از اول تیپت این مدلی نبود؟ یا چشاش کور بود نمیدید تو تیپ مدنظرشو نداری

میگفت که این تیپ واسه دوستی واسم مهم نیس ولی واسه ازدواج مهمه واسم و میخام ک یخورده بسته تر تیپ بزنی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بی اعتماده...نمیدونم چیکار کنم اعتمادشو جلب کنم..ولی میدونه که دوسش دارم بارها هم گفتم که ...

مرد ایرانی اگه زود بهش پا بدی بی اعتماد میشه عزیزم ،شما دور از دسترس بودی براش بهت بی اعتماد نمیشد الان تو ذهنش هزار سوالهکه شاید قبل من با خیلی ها بودی که اینقدر راحت با من راه اومدی  البته با عرض معذرت قصد توهین ندارم ولی فکر مردا اینجوریه متاسفانه

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
 اخه میدونی؟کم تجربه نداشته ی پسر ۳۰ساله با موقعیت پارتنر من . قطعا موقعیت های بهتر از منی واسش ...

متاسفانه تجربه های زیادش باعث شده شما گول بخوری.... هرچند ک نباید ساده میبودین... اشتباه از خودتون بوده.... ک همیشه در دسترس بودین... فکر نکنم بتونین جبران کنین چرا ک اگه برگرده ب چشم ازدواج ب شما نگاه نمیکنه... دوباره سواستفاده میکنه و میره... و شما میمونی از قبل نادمتر

بهش بی توجهی کن ببین چطور اویزونت میشه بخدا فقط باید مردارو بی محل کرد ،احستسی عمل نکن و دیگه در دست ...

الان چندین روزه تموم کردیم من تموم کردم ینی  و همینکارو دارم میکنم.اونم قطعا میاد سمتم همین روزها.نمیدونم بعد اینکه برگشتیم ب هم چیکار کنم که وابستم شه و ب ازدواج فکر کنه؟

مرد ایرانی اگه زود بهش پا بدی بی اعتماد میشه عزیزم ،شما دور از دسترس بودی براش بهت بی اعتماد نمیشد ا ...

درسته ولی اصلا اینطور نیست...اینو جز خودم و خدا کسی نمیتونه ثابت کنه

الان چندین روزه تموم کردیم من تموم کردم ینی  و همینکارو دارم میکنم.اونم قطعا میاد سمتم همین روز ...

تنها راهش اینه دیگه محلش ندی 

البته احتمالا جواب نده ها

خام نشی یوقت برا دوباره داشتنش پا بدی