2777
2789
عنوان

پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 7713 بازدید | 68 پست
اشتباه شماا  برقراری جنسی بوده... ایشون  به هدفشون رسیدن و رفتن.... فکر ازدواج هم زهی خیال ...

عزیزم امضات یعنی چی

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه شماا  برقراری جنسی بوده... ایشون  به هدفشون رسیدن و رفتن.... فکر ازدواج هم زهی خیال ...

اخه میدونی؟کم تجربه نداشته ی پسر ۳۰ساله با موقعیت پارتنر من . قطعا موقعیت های بهتر از منی واسش بوده و هست ولی منم مشکل زباد داشتم ک حق میدم ولی میخام جبران کنم

لطفا گناه رو جار نزن عزیزم ،،زنا یکی از بزرگترین گناهانه 

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

میخوای با کسی باشی ک ی عالمه رابطه جنسی داشته ینی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

اون به خواستش رسیده و تمام ....انگار جلوی یه آدم تشنه یه پارچ آب بزاری و همرو سر بکشه خوب دیگه میلی به آب نداره 

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
عزیزم شاید اگر باهاش رابطه جنسی برقرار نمیکردی، از ازدواج منصرف نمیشد.  قطعا بی اعتماد شده بهت ...

اره بی اعتماده...نمیدونم چیکار کنم اعتمادشو جلب کنم..ولی میدونه که دوسش دارم بارها هم گفتم که اولین تجربم بوده 

لطفا گناه رو جار نزن عزیزم ،،زنا یکی از بزرگترین گناهانه 

خواهر حالا دیگه همه روشن فکر شدن😏نمی دونم چرا حتی برا جسم و روح خودشون ارزش قائل نمیشن

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍