2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره باید دوباره از اول همه هزینه ها رو بدی. ان شاءالله که همین ۳ تا برات ۶ قلو میده

مگه میشه ۶قلو بشه.کلا ۳تا جنین دارم.یعنی دوباره باید عمل تخمک کشی انجام بدم

مگه میشه ۶قلو بشه.کلا ۳تا جنین دارم.یعنی دوباره باید عمل تخمک کشی انجام بدم

تا حالا دو قلوی همسان ندیدی؟!

۳ تا جنین داری هر کدوم ۲ قلو بشن میشن ۶ تا دیگه

خب اول اینا رو انتقال بده شاید با همینا باردار شدی

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا حالا دو قلوی همسان ندیدی؟! ۳ تا جنین داری هر کدوم ۲ قلو بشن میشن ۶ تا دیگه خب اول اینا رو انتقا ...

من نمیدونستم.فکر میکردم هر جنین فقط یه دونه میشه..واسه من اگه دوتا انتقال بده.چندتا میشه

من نمیدونستم.فکر میکردم هر جنین فقط یه دونه میشه..واسه من اگه دوتا انتقال بده.چندتا میشه

دیگه بستگی به خود جنین داره که چقدر کیفیت داشته باشه. گاهی ۲ تا میشن گاهی هم همون ی دونه گاهی هم هیچی. توکلت به خدا باشه.هرچی اون بالایی بخواد همون میشه

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام میشه توضیح بدین تا تخمک کشی چیکارا کردین یعنی مصرف دارو و ... از چندم پری بوده

سلام والا من دوم پریودی رفتم سونو کرد امپول داد زدم hmj۱۵تا بعد دوباره رفتم سونو یه اچ سی جی داد.زدم رفتم تخمک کشی .دوسه تاهم امپول داد اسمش یادم نی.بعد کلا ۳تا جنین دارم منتظرم پریود بشم تابرم انتقال.بعد دو دوره پریودی