2777
2789
عنوان

زیر بغلم

197 بازدید | 9 پست

من چند روز پیش زیر بغلم اندازه نخود حس میشد و خیلی دردناک بود و میزد به دستم دردش و قرمز شده بود .دو روزه دیگه درد ندارم ولی اون نخوده هنوز هست و امروز متوجه شدم یدونه دیگم دراوردم . چیکار کنم . خطرناک نباشن . چین اینا؟

شاید جوشه؟

شایدم غده لنفت ورم کرده

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولی ک معلوم بود جوشه .ولی زیر پوستم حس میشه .این یکی چیه

نمیدونم عزیزم اگه خیلی نگران هستی برو پیش متخصص

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

من واسه دخترم رفتم دکتر دارو داد گفت بین 8تا 10روز که استفاده کردی سونو انجام بده واسه اطمینان که مشخص بشه کیسته یا غددلنفاوی

هرچندوقت یکی دوتا به قول شما اندازه ی نخود میاد باز میره ولی دکتر معاینه کرد گفت الان که معلوم نمیشه ورم نداره ولی باز هست هر 2طرف

من واسه دخترم رفتم دکتر دارو داد گفت بین 8تا 10روز که استفاده کردی سونو انجام بده واسه اطمینان که مش ...

یکیش جوش زیر پوستی بود خیلی اذیتم کرد چند روز . حتی قرمز شده بود اطرافش . ولی خوب شد .فقط هنوز لمس میشه . ولی یکی دیگه درومده

یکیش جوش زیر پوستی بود خیلی اذیتم کرد چند روز . حتی قرمز شده بود اطرافش . ولی خوب شد .فقط هنوز لمس م ...

دقیقا همینطور بود برو دکتر دارو میده بعد سونو بنویسه که ببینی کدومه هر کدوم راهکار خودشو داره نگران نباش ولی پیگیر باش