2789
عنوان

تغییر آینده🤍

1340 بازدید | 63 پست

سلام عزیزان من رشتم تجربیه و عشق پزشکی یه آقایی هستند تو ایران که عالم بزرگی هستند در زمینه جفر(علم آینده)خیلی هم مشهور و خداپرست هستند بعد ایشون گفتند طبق علم جفر شما در سال دوم پزشکی قبول هستید حالا من سوالم اینه میتونم ایندمو تغییر بدم و همون سال اول قبول شم🥺؟

و اینکه من از علم جفر و از علم ایشون آگاهم لطفاً درباره ی سوالم فقط راهنمایی کنید بوس بهتون💋

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسمشون چیه؟ مطمئن باش آینده تو خودت رقم میزنی و توکلت به خدا باسه ولاغیر

آقای آملی ....بله درسته و گفتن به شرط اینکه خوشحال نشی دیگه درس نخونی طبق روال قبل بخونی

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
مگ پیشگویی گناه نیس؟  برم ی تحقیق کنم

نه عزیزم این پیشگویی نبود این علم جفر بود

نمیدونم ولی تلاشتو بکن شاید باید دوسال محکم تلاش کنی تا بهش برسی

یعنی سال اول نمیشه؟حس خودم میگه سال اول و بترکون شاید شد

😐✋ خواهشا سال بعد نتیجه رو بیا بهم بگو که قبول شدی یا نه خیلی میخوام بدونم

ایشون گفتن سال ۱۴۰۲قبول هستی ولی سال اول هم میام میگم فقط به خاطر تو😂💋

یعنی سال اول نمیشه؟حس خودم میگه سال اول و بترکون شاید شد

نا امید نباش سعیتو بکن به همه نشون بده اینده رو تو تغییر میدی

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏