2777
2789
عنوان

تغییر آینده🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 63 پست
نا امید نباش سعیتو بکن به همه نشون بده اینده رو تو تغییر میدی

بله منم الان فکر کردم وقتی سال دوم قبول میشم امکانش هست سال اول هم قبول شم البته ممکنه در مسیرم شرایطی پیش بیاد که الله و علم⁦❤️⁩

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آقای آملی ....بله درسته و گفتن به شرط اینکه خوشحال نشی دیگه درس نخونی طبق روال قبل بخونی

ببین اولا هر چی عالم و دانشمند آینده فقط پیش خداست و بس بعد هم فقط دو آینده حتمی هست تولد و مرگ بقیه رو با تلاش دعا میشه عوض کرد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خانومی کدام شهرع؟ شماره ای از ایشون نداری؟

نه عزیزم شماره ندادند فقط در تلگرام و اینستاگرام کانال داشتند منم فکر نمی‌کردم انقد معروف باشن ولی بعد که اسمشونو دیدم مطمئن شدم

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
ببین اولا هر چی عالم و دانشمند آینده فقط پیش خداست و بس بعد هم فقط دو آینده حتمی هست تولد و مرگ بقیه ...

به نظر شما با نذر و دعا میتونم زمانش رو سریع تر کنم؟

بله منم الان فکر کردم وقتی سال دوم قبول میشم امکانش هست سال اول هم قبول شم البته ممکنه در مسیرم شرای ...

اگه جواب منو بدین براتون دعا میکنم سال اول قبول شینا😂😍

بله منم الان فکر کردم وقتی سال دوم قبول میشم امکانش هست سال اول هم قبول شم البته ممکنه در مسیرم شرای ...

مهم اینه که پزشکی قبول میشی،چه سال اول و چه دوم.

تلاشتو بکن،اگه به خودت ایمان داشته باشی و افکار منفی رو دور بریزی و تلاش کنی،سال اول هم قبولی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
آیدی شو دارین؟

بله عزیزم اما شاید راضی نباشند من ارسال کنم و البته پاسخگوییشون خیلی دیره

به نظر شما با نذر و دعا میتونم زمانش رو سریع تر کنم؟

دعا خیلی موثره ولی درصورتی که تلاش خودت باشه و به صرف حرف اون آقا نگی عه امسال که قبول نمیشم بعد سست بشی و تلاش نکنی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگه جواب منو بدین براتون دعا میکنم سال اول قبول شینا😂😍

جوابتو دادم عشگم😂❤️