سلام عزیزان من رشتم تجربیه و عشق پزشکی یه آقایی هستند تو ایران که عالم بزرگی هستند در زمینه جفر(علم آینده)خیلی هم مشهور و خداپرست هستند بعد ایشون گفتند طبق علم جفر شما در سال دوم پزشکی قبول هستید حالا من سوالم اینه میتونم ایندمو تغییر بدم و همون سال اول قبول شم🥺؟
و اینکه من از علم جفر و از علم ایشون آگاهم لطفاً درباره ی سوالم فقط راهنمایی کنید بوس بهتون💋
🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
بله عزیزم اما شاید راضی نباشند من ارسال کنم و البته پاسخگوییشون خیلی دیره
وقتی همه جا کانال داره،پس راضی هست😁
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
(مجردم) از اسم کاربریم متنفرم ای کاش اینو نمیزدم😭😐🤍 عاشق دریا و شمالم🏝🏞ولی تا حالا نرفتم🙂 بزرگترین آرزوم بازیگریه😍☺خلاصه بگم که وقتی بازیگر شم هیچکیو تحویل نمیگیرم😝😛😎شوخی مُکُنَم😚🤗 گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود گاهی گدای گدایی و بخت باتو یارنیست گاهی تمام شهر گدای تو میشود... وگاهی نمیشود که نمیشود:]
خودش بدون اینکه بگین کنکوری هستین تشخیص داد؟ یا از توی حرفهای خودت یه چیزی گفت؟
ببین عزیزم یه علم هست به نام جفر اول اینکه شما نباید سراغ هر کسی برید چون هر عکسی عالم نیست. بعد شما این خود مادر و تاریخ تولدتون و میدید و سوال رو مطرح میکنید طبق علم اسمتون بهتون جواب رو میدن
🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
اسم علمش هرچی هست باز خواست خدا بر همه چیز غالبه، اصلا با حرف ایشون خواه ناخواه فکر میکنید قبول نمیش ...
بله درسته من تمام تلاشمو میکنم و باورم رو از دست نمیدم