2777
2789
عنوان

تغییر آینده🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 63 پست
بله عزیزم اما شاید راضی نباشند من ارسال کنم و البته پاسخگوییشون خیلی دیره

وقتی همه جا کانال داره،پس راضی هست😁

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کانال داره بزار دیگه

(مجردم)                         از اسم کاربریم متنفرم ای کاش اینو نمیزدم😭😐🤍  عاشق دریا و شمالم🏝🏞ولی تا حالا نرفتم🙂 بزرگترین آرزوم بازیگریه😍☺خلاصه بگم که وقتی بازیگر شم هیچکیو تحویل نمیگیرم😝😛😎شوخی مُکُنَم😚🤗                       گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است‏                              گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود‏               گاهی گدای گدایی و بخت باتو یارنیست                                 گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود...                                  وگاهی نمی‌شود که نمی‌شود:]
خودش بدون اینکه بگین کنکوری هستین تشخیص داد؟ یا از توی حرفهای خودت یه چیزی گفت؟

ببین عزیزم یه علم هست به نام جفر اول اینکه شما نباید سراغ هر کسی برید چون هر عکسی عالم نیست. بعد شما این خود مادر و تاریخ تولدتون و میدید و سوال رو مطرح میکنید طبق علم اسمتون بهتون جواب رو میدن

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
پولیه یا نه؟

بله هر سوال 150تومان

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

تا نترکیدی ایدی کانالشو بده

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
ایشون گفتن سال ۱۴۰۲قبول هستی ولی سال اول هم میام میگم فقط به خاطر تو😂💋

دل ب این چیزا نبند 

قبلا ب منم میگفتن جوگرفتم درس نخوندم 

گفتم تو طالعم که هست چرا خودم اذیت کنم ولی نشدم 

جالب اینجاست یکی بهم گف درس نخون قبول نمیشی 

خودمو باختم چقد بده تلقین 😖

اسم علمش هرچی هست باز خواست خدا بر همه چیز غالبه، اصلا با حرف ایشون خواه ناخواه فکر میکنید قبول نمیش ...

بله درسته من تمام تلاشمو میکنم و باورم رو از دست نمیدم