2777
2789
عنوان

کسایی‌که سابقه کنسرسینه دارند؟؟؟

272 بازدید | 12 پست

رنج ca15.3 درهرمرتبه روی چ عددی هست؟؟چون مرز ۲۴ هست وبیمارمون از ۱۸ رسیده به ۲۴ ...میتوته دفعه بعد ازین رنج خارج بشه ؟  کمتر بشه

اره میشه گاهی نوسان داره که میتونه به خاطر التهاب و عفونت باشه حتی دکتر معمولا میگه ماه بعد دوباره ...

خداکنه همینطور باشه..پس امکانش هست بیاد دوباره توی رنج نرمال ؟نگرانم خیلی زیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداکنه همینطور باشه..پس امکانش هست بیاد دوباره توی رنج نرمال ؟نگرانم خیلی زیاد

ببین این فاکتور ها تکمیلیه کنارش سونو و مامو و … اینا هم هست ولی اره پایین میاد. قرص نمیخوره بیمارتون؟ سه گانه منفیه یا هورمون مثبت؟

ببین این فاکتور ها تکمیلیه کنارش سونو و مامو و … اینا هم هست ولی اره پایین میاد. قرص نمیخوره بیمارتو ...

نه بیمارمون قرصنمیخورن ...هرسه هورمونش منفی بود ب خاطرهمین خیلی نگرانیم ..انزیم کبدی هم خیلی مهمه به همین خاطر میگم 

نه بیمارمون قرصنمیخورن ...هرسه هورمونش منفی بود ب خاطرهمین خیلی نگرانیم ..انزیم کبدی هم خیلی مهمه به ...

نگران نباش عزیزم طبیعیه گاهی بالا پایین میشه ولی نرمال میشه چکاپ دکتر سروقت برین دکترا حواسشون هست

سلام عزیزم نه هنوز عمل‌نکردم .تیروییدم داغونه

من هفته آینده با دکتر جعفری پور نوبت دارم 

هفته پیش نوبتم بود منم بخاطر تیرویید کم کار کنسل شد عملم رفتم دکتر غدد نامه داد واسم عمل گفت خطری نداره

من هفته آینده با دکتر جعفری پور نوبت دارم  هفته پیش نوبتم بود منم بخاطر تیرویید کم کار کنسل شد ...

ب سلامتی عزیزم .مگه چند بود عدد تیروییدت منظورم tsh ازمایشته ..ازمن ۱۰ یود گفت عمل نکنم