ممنظورم این بود مثلا میگن رحمتو گرم کن و نمیدونم چی بخورو......که یکم وضعیتم بهتر بشه.ضخامت دیوارم ز ...
باید چند باشه ضخامت ؟
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
گفتن بیا کورتاژ نرفتم ترسیدم آی یو آی برو خیلیا نتیجه گرفتن فقط من نگرفتم
میرم ان شاءالله فعلا دارو تقویتی و اینوفولیک داده دارم مصرف میکنم
توضیح میدید کورتاژ چیه چرا برای ناباروری انجام میدن ؟
شماهم بدون علت باردار نمیشید؟
آی یوآی امکان دوقلوزایی داره ؟ یا فقط آی وی اف دوقلو میشه
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
نه امکانش هس یکی اومده بود سه قلو باردار شده بود با آی یو آی. .والا نمیدونم واسه پاکسازی رحمه حتما و ...
دکتر تشخیص داده برو ان شاءالله با ابن عمل باردار میشی
منم دکترم رو عوض کردم بعد از مصرف آمپول ودارو وقتی باردارنشدم رفتم پیش یه دکتر دیگه
کجایید شما ؟