2777
2789
عنوان

دلم یه خونه بدون بچه‌ میخواد..

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 88 پست
ناشکری نیس فقط خسته سده از خستگی داره میگه وگرنه کدوم مادری میخاد بچش نباشه😊

ناشکریه عزیزم!

بخدا من خودم امشب از دست پسرم رد داااادم

ساعت ۹ خوابید یک بیدار شد

الان یه ربعه خوابیده

انقدرررر اذینم کرررررد انقدرررر دم گوشم حرررف زد.ولی زبونم لال بسه بخام بگم خونه بدون اون میخام.ینی میخام دنیا نباشه

هرمادری خسته میشه اذیت میشه.ولی باید بدونه داره چی میگه اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو من گاهی بچم مریض میشه میگم فقط بلند شه بریز بپاشه و سالم باشه طفلکیا همش توخونه ان  خونه ها هم شده اپارتمانی ما ک توخونه بزرگ و حیاط دار بزرگ شدیم وکلی بازی میکردیم الان بچه هامون تفریحشون شده همون توخونه بااین کرونا 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
کوچولو چرا شبا نمیخوابه؟ شیر میخوره؟؟

میخوابه ولی تا خود صبح ۱۰۰ بار پامیشه واسه شیر خیلی شباهم مثه امشب بدخواب میشه و همینجوری نق میزنه و نمیخوابه تا میام خوابش کنم صبح شده اون بیدار میشه

قاصدک وای به من همه از خویش مرا میرانند همه دیوانه و دیوانه ترم میخوانند...
بزرگی 10 سالشه کوچیکی 2سال و 6 ماه الان 6 ماهه ک راحت شدم شبا راحت میخابه از وقتی از شیر گرفتمش، اگ ...

شنیدم پای بچه درد میگیره ویتامین Dبدنش کمه روزها ببر تو آفتاب بازی کنه

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

وای نگو من گاهی بچم مریض میشه میگم فقط بلند شه بریز بپاشه و سالم باشه طفلکیا همش توخونه ان  خون ...

والله ماکه خونمون حیاط داره ۲۴ ساعته گیر آب بازی و بپر بپر و فعالیتن خودمم کلا درگیر بازی کردن بازم همونن...همش اذیت و بریز بپاش الکی مثلا داره غذا میخوره میگه مامان من میریزم تو جمع کن

یه نفرین بدی مادرمو کردم شک ندارم پاشو می خوره فردا داغ ببین

شما مادرتو نفرین کردی؟ 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
سلام سه تا بچه دارم ،۱۶ساله۱۳ساله و۸ساله وخونمون از بازار شام واشغالدونی اونور تره کم کمک میکنن بیش ...

اره منم همه میگن بزرگ شن دیگه راحت میشی میگم بدتر میشه دردسراشون بیشتر میشه بچه های امروزی فقط تو حال و هوای خودشونن

چون زیاد میدوعه و شیطونه گاهی پا درد میگیره اره زودتر از شیر بگیرش راحت میشی بجاش بهش غذاهای مقوی ب ...

تازه من اصن شیر ندارم بچم کلی باید مک بزنه تا شیر بیاد دختر بزرگم شیر خشکی بود انقده راحت بودم شبا پامیشد خودش شیرشو میخورد میگرفت میخوابید من راحت بودم