2777
2789
عنوان

دلم یه خونه بدون بچه‌ میخواد..

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 88 پست
وااینکه از طلاقم بدتر شد.چطوردلتون میاد که بگین شوهرم بمیره

طلاقم نمیده فقط ازارم میده

کاری کرده بچه هامم دوس ندارم

ازش متنفرممممم متنفر

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دومی ناخواسته بوده؟؟؟؟من برگردم به یا بچه نمیارم یا همون یدونه واسه ۷ پشتم بسه

نه.خودم میخواستم.ینی هردومون.اخه یدونه بچم تنها میمونه بعدا.ولی واقعا سخته بچه داری.دختر من فقط بعضی شبا اینجوری اذیتم میکنه.وگرنه بچه خوب و ارومیه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
بزرگی 10 سالشه کوچیکی 2سال و 6 ماه الان 6 ماهه ک راحت شدم شبا راحت میخابه از وقتی از شیر گرفتمش، اگ ...

پا درد چرا؟پسر خواهر منم پا درد میگیره...

من ۱ سال و ۱۰ ماهگی از شیر میگیرمش

قاصدک وای به من همه از خویش مرا میرانند همه دیوانه و دیوانه ترم میخوانند...

ناشکری نکن 

منم همین حرفا رو به مامانم زدم بدتر شد دو هفته درگیر کرونا بودیم از نگرانی بچه هام 5 شب تمام نخوابیدم وبالاسرشون بیداربودم الان که بهتر شدن قدر سلامتیشونو میدونم میگم بزار هرچی میخوان بریز بپاش کنن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

پا درد چرا؟پسر خواهر منم پا درد میگیره... من ۱ سال و ۱۰ ماهگی از شیر میگیرمش

چون زیاد میدوعه و شیطونه گاهی پا درد میگیره

اره زودتر از شیر بگیرش راحت میشی بجاش بهش غذاهای مقوی بده شیر مادر بعد یه سال انچنان خاصیتی نداره واسه بچه

تو چ کردی ک دلم این همه خواهان تو شد❤️    
بعضیا اشغالن شاید باورت نشه ولی منم ارزوی مرگشو میکنم

گاو پیشش نخست وزیره

حیف دیگع نا ندارم ازش بگم

اما روزی که بمیره من شیرینی میدم

کی قراره تاوان بده خبر ندارم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش