2777
2789
عنوان

برادرشوهرم اومده بود ببینه چ خبره

208 بازدید | 14 پست

یکی از برادرای بزرگ شوهرم اومده بود ببینه مشکلمون چیه که اومدم خونه پدرم چون سر کار بود و خبر نداشت منم گفتم نمیام تا خونشو درست کنه.... دیگه نمیخام با مادرشوهر و پدر شوهرم ناراحتی پیش بیاد.... گفت خودش منو فرستاده (شوهرم) ولی دوروغ میگفت

معمولا بزرگترها میان صحبت می‌کنن تو هم بهش بگو مشکلت چیه

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

ای بابا،،،الان مشکلت کجاش بود؟

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا،،،الان مشکلت کجاش بود؟

اینکه چقد مادرش بهم بی احترامی کرد و دهنشو رو هم گذاشت الان چند روزه مثه اینکه اصلا منو نشناسه هیچ اثری نبود ازش الانم خودش نمیدونست این اومده حتی نگفته بود تکلیفمچیه ناراحتم کرد

اینکه چقد مادرش بهم بی احترامی کرد و دهنشو رو هم گذاشت الان چند روزه مثه اینکه اصلا منو نشناسه هیچ ا ...

نگو ناراحتی از خانواده اش،،،بگو‌خونه مستقل می‌خوام ،بگو خیلی اذیت شدن خانواده ات بسه دیگه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نگو ناراحتی از خانواده اش،،،بگو‌خونه مستقل می‌خوام ،بگو خیلی اذیت شدن خانواده ات بسه دیگه

گفتم گفتم تا خونه نداشته باشه نمیام حالا این بین مادرم چونه میزد که این فقط دلگرمی میخاد منم گفتم ن باید خونه داته باشه

گفتم گفتم تا خونه نداشته باشه نمیام حالا این بین مادرم چونه میزد که این فقط دلگرمی میخاد منم گفتم ن ...

بگو دلگرمی من خونه امه ،،،سوهری هست ک براش نیازها و آرامش و خاسته من مهم باشه

بگو دلگرمی من خونه امه ،،،سوهری هست ک براش نیازها و آرامش و خاسته من مهم باشه

خیلی بی درک و فهمه اینا حالیش نیست دیگه سیر شدم از خودش و بی احترامی های مادر پدرشو اون خونه تا دوماه دیگه اگه کاری کرد کرد اگه ن مییرم طلاق

خیلی بی درک و فهمه اینا حالیش نیست دیگه سیر شدم از خودش و بی احترامی های مادر پدرشو اون خونه تا دوما ...

پس اگه بچه نداری و امیدی نداری برو‌و‌ مهرت رو بزار اجرا بدون اسم طلاق و اگه درست نشد برو و بگو طلاق

پس اگه بچه نداری و امیدی نداری برو‌و‌ مهرت رو بزار اجرا بدون اسم طلاق و اگه درست نشد برو و بگو طلاق

ن ندارم اونم بخاطر عدم استرحت سقط شد

اره دیگه امیدی بش ندارم

ن ندارم اونم بخاطر عدم استرحت سقط شد اره دیگه امیدی بش ندارم

پس خودت رو شکنجه نده،،،مگه چند بار زندگی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میکنی،،برو‌ و خلاص شو

پس خودت رو شکنجه نده،،،مگه چند بار زندگی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میکنی،،برو‌ و خلاص شو

اره بخدا داشتم به همین فکر میکردم خدا رحم کرد بچه هه نیومد وگرنه اونم الان شکنجه میدادن اونم بد بخت میشد

اره بخدا داشتم به همین فکر میکردم خدا رحم کرد بچه هه نیومد وگرنه اونم الان شکنجه میدادن اونم بد بخت ...

حکمت خدا بوده نموده،،و الا باید میسوختی و میساختی

حکمت خدا بوده نموده،،و الا باید میسوختی و میساختی

اره همینه بخدا اونموقع خیلی ناراحت شدم ولی به صلاحم بود نباید تو کار خدا شک اورد من خیلی اینو لوسش کردم راحت طلب شده