2777
2789
عنوان

جاریم

832 بازدید | 45 پست

بحث مسافرت بود شوهرم گفت که فاطمه نمیتونه بیاد همش تهوع داره و..باردارم چهار ماهمه بعد جاریم گفت من سز فلان بچه همه جا میرفتم منم گفتم شرایط هر کی فرق داره من نمیتونم  تو مگه مثل من در این حد حالت بد بود بعد بهش بر خورده!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بگو بااین شرایط کرونا اصلا نمیتونم جایی برم

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بدرک برات مهم نباشه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
هیچی گفتم یکم حرف خاله زنکی بزنم خالی شم

وسط این کرونا کلا شما هم گروه پر خطری قصد جون خودت و بچه رو داری فکر مسافرت رو میکنی؟؟

بارداری اگر بگیری هم نمیتونی دارو مصرف کنی.

بعدم تو سفر آدم مجبوره دستشویی عمومی استفاده کنه و رستوران غذا بگیره. احتمال ابتلا بالاست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد