2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 41 پست

عزیزم هر کسی یه روش داره

با روش بقیه جلو نرو 

من فقط یه چیزی میگم

دو انتخاب و هدف داشته باش

اولی نشد دومی رو برو 

یک هدفی نرو جلو 

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم برق قبول شدم. 

آزمون های قلم چی چن وقت یه بار میدادم. باعث شد تو تنظیم وقت و تمرین ازمون و تست کمک بشه بهم. حتما یه آزمون شرکت کن ن لزوما قلمچی هر چی ک معتبر باشه.

آزمون فقط نده بعدش تحلیلشون کن و غلطهات و بلد نبودن هات رو یاد بگیر و اصلاح کن.

طبق برنامه دروس و فصل های دروس را بخون. مثل برنامه زمانبندی قلم چی مثلا یا هر موسسه ای که دروس را طبق ماه و هفته تقسیم بندی کرده باشه.

مدرسه دولتی نرو بدرد نمیخورن اگه تونستی غیرانتفاعی برو.

ماه های اخر بخصوص دو ماه اخر بذار برا مرور. ماه اخر فقط آزمون بگیر از خودت. هر سه روز یه کنکور از سالای قبل را بزن و تحلیل کن.

تو اواخر آذر یا اوایل دی یه بار حدود سه هفته تا یه ماه بذار برا مرور و جمع بندی هر چی که تا اونموقع خوندی و تو عید نوروز هم باز یه جمع بندی تا اونجا ک خوندی داشته باش‌ . مرور از خوندن مهم تره تا اونا ک یاد گرفتی تو ذهنت تثبیت بشه. خرداد هم که مرور آخر با ازمون گرفتن از خودت 

ممکنه تو این راه خیلی وقتا کسل و خسته بشی. طبیعیه . اینجوری شدی یکم استراحت کن و باز ادامه بده. به هدفت فکر کن انگیزه بگیری 

خلاصه نویسی خیلی مهم و کمک کننده س. هر چی میخونی خلاصه نویسی کن . خیلی مختصر بصورت نکات کلیدی. نمیدونی ماه اخر این خلاصه ها چقد کمکت میکنه و سریع مرور میکنی 

مفهومی خوندن ینی همینجور الکی حفظ نکنی. همش از خودت بپرسی چرا. چرا این اینجوریه چرا فلان چیز فلان طوره انقد بپرسی چرا که به عمق مطلب پی ببری.

البته زیادم وسواس نگیر نمیخاد تا اتم های مطلبو بشکافی تا یه حد معقولی موشکافی کن ولی نه بیش از حد 

برنامه هفتگی داشته باش. فصلی ک میخای بخونی تست ها ک میخای بزنی و ... هر هفته معلوم کن تو برنامه ت بنویس.

فعلا اینارو یادمه

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

ببین سعی کن اهسته و پیوسته بری جلو.

من خودم یوقتا جوگیر بودم خوب میخوندم یوقتا ول میکردم. ک کار درستی نیود. اگه از الان شروع کنی و ول نکنی وقت داری اهسته و با حوصله همه مطالبو بخونی و مرور هم کنی. قدر وقتتو بدون و هیچ وقت نگو حالا خیلی وقت دارم. اینجوری کمتر بهت فشار میاد تو ماه های اینده ‌‌و استرست کمتره 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

درمورد زیست هم بهت بگم

استاد من زمان کنکورم میگفت برای زیست درسنامه اصلا نخونید 

کتاب کلیات و تست موارد ریز

کتاب رو روزنامه وار بخون و تدریس معلم رو گوش کن

برو سراغ تست با اون ریز یاد بگیر

تحلیل خیلیییییی مهمه

تحلیل به زبون خودت باشه کپی نکن مثل یه کتاب به نویسندگی خودت 

وقتی کلیات رو فهمیدی در حد روزنامه خوندن برو تست 

مثلا شکل روده و معده بود یا سلول هاشون به کتاب یه نگاه بنداز و تک تک گزینه های تست رو بخون 

پاسخنامه بخون و تحلیل کن

با یه تست میتونی کل مبحث معده رو یاد بگیری به طور مثال

این روش رو امتحان کن

مشاور خوب هم به نظرم خوبه داشته باشی کمکت میکنه

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت

من یه عادت بدی داشتم شب بیدار بودم و روزا زیاد میخابیدم. برا همین قبل کنکور با اینکه تمرینم کردم شب زودتر بخابم ولی باز خابم خراب بود. از الان عادت کن شب زودتر بخابی صبحا درس بخونی. 

به حجم زیاد درس ها فکر نکن. فقط هر لحظه ب همون فصلی که قراره بخونی فکر کن.

خودخوان نباشی و با یه کلاسی چیزی پیش بری راهت آسونتر و سریع تر میشی. هر چند خودخوان هم میشه موفق شد ولی با کلاس ساده تره 

کتاب زیادی نخر از هر درس یه کتاب خوب بخر . سراغ تست های تالیفی هم نرو فقط تست ها کنکور بزن 

اگه بری یه مدرسه ای که مشاور داشته باشه یا خودت مشاور بگیری هم خوبه 

سعی کن عادت کنی کم کم تست های معمولی هم سریع تر بزنی. سرعت خیلی مهمه. مثلا اگه قراره از یه درس بیست تا تست بزنی ده تای دوم را سریع بزن.

از نظر ساعت خوندن بنظر من روزی شیش ساعت فعلا بسه.

بعدا از اواخر سال کم کم زیادش کن تا هشت ساعت‌ .

یکی دو ماه اخر اگه در توانت بود بکن نه تا ده ساعت.

ولی اصلا از الان نرو روی نه ده ساعت اینجوری زوذ خسته میشی و انرژی ت تموم میشه ماهها اخر کم میاری

اینم بدون کیفیت خوندنت از کمیتش مهمتره. سعی کن عمیق بخونی خوب و کافی تست بزنی فقط درگیر ساعت مطالعه نباش کیفیت مهمتره

باز اگه سوالی داشتی بگو گلم. من که انقد کنکور پدرمو دراورد واقعا حس کنکوریا رو میفهمم 😅🥲 دلم میخاد کمکی تونستم بکنم . برات ارزو موفقیت دارم😍

من فعلا روهوام نمیدونم چی قبول میشم😐 ولی توصیه ام بهت اینه که روی برگه های کوچیک انگیزه بنویس بچسبون جلو چشمت به هدفات فک کن 

فک کن خوشبختیت لای اون کتابا گم شده 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

دوره شما با دوره ما فرق داره....الان همه کلاس میرن واینا...من نه کلاس رفتم و کار خاصی ،فقط تست زدم و تست زدم.....بیشتر هم کتابای قلمچی رو زدم ،در آخرم چندماه اخر رو کنکورهای مختلف سال های گذشته قلمچی که یادمه جلدش زرد بود زدم. رتبه خوب میخای باید هوشمندانه عمل کنی و خوب بخونی

من سه رقمی شدم تو کنکور ریاضی سال ۹۷

راستش پایه ام ضعیف بود و معدل دیپلمم پایین،ولی از مهر شروع کردم جدی درس خوندن روزی ۱۰ یا ۱۲ ساعت،مدرسه هم نمیرفتم،فیزیکو فقط بیرون کلاس میرفتم.

یه چیز اینه که حتما درس خوندنت یه جا باشه،یعنی از ۸ صب که پامیشی تا ظهر سه ساعت حداقل درس بخون با کرنومتر،اصلا بلند نشو از جات الکی راه برو،چون باید به نشستن طولانی و تمرکز عادت کنی.بعد خوندن جزوه ات و کتاب درسیت و تفهیم مطالب تعدادی تست آموزشی بزن و تحلیل کن،بعدا تست زمان دار رو هم تو برنامت قرار بده و اصلا کوتاهی نکن.آزمونای آزمایشیم شرکت کن و تحلیل کن حتما.کلا خیلی باید بخونی،وسطاشم ناله ضجه نکن.

اگه هم تو چیزی ضعف داری کلاس برو حتما.

تو دفتر برنامه ریزیتم بنویس که هرروز چقد درس خوندی و چن تا تست زدی.

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋