2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 41 پست
من سه رقمی شدم تو کنکور ریاضی سال ۹۷ راستش پایه ام ضعیف بود و معدل دیپلمم پایین،ولی از مهر شروع کرد ...

بنظرم کلاس فقط وقت گیری و مفاهیم ساده رو آموزش میده از روی درسنامه بهتره برای محاسباتی  نظر شما چیه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم کلاس فقط وقت گیری و مفاهیم ساده رو آموزش میده از روی درسنامه بهتره برای محاسباتی  نظر شما ...

اگه استاد خوبی داشته باشه مفاهیمو بهتر و عمیق تر یاد میده

مثلا برای فیزیک خوبه 

ولی خب بعدش تست زیاد لازمه

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

یه چیز دیگم هست نریزین سرم😂

مشاورا میگن فقط یه منبع داشته باشین ولی من قبول ندارم خیلی به خاطر تجربه خودم

چون مثلا برای فیزیک آبی قلمچی تست آموزشی میزدم نشر الگو تست زمان دار و واقعا سطح تستاش بالاتر بود

یا مثلا تو یه درسی مثل شیمی خیلی سبز فقط برام جوابگو نبود و آیکیوی گاجم بعدش میزدم که سوالاش شدیدا سخت تر بود

اگه درصد بالا میخواین تک منبعی نباشین که چشمتون همه جور تستو دیده باشه

چون کنکور واقعا تمرین میخواد نمی دونم چرا میگن یه منبع بسه چون اصن سطح منابع یکسان نیس😐

من فقط ادبیات و عربیم تک منبعی بود😂

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

سلام عزیز دلم اگر مشاوره ی خصوصی نیاز داری که کاملا مدیریت روی درس هات داشته باشه و نقاط ضعف و قوتت رو بشناسه

مشاورین ما که در رشته های تاپ مثل پزشکی تحصیل کردن میتونن کمکتون کنن

از طرفی مثل بقیه هزینه های سرسام آوری ندارن🤭

خوشحال میشم کمکتون کنم

۰۹۳۳۶۲۷۷۰۴۵ نادری

سلام من بخوام روش خوندن و اینا رو بگم این جا هیچ وقت جامع و کامل نمی شه من خودم رتبه ۱۰۸رو توی کنکور همین امسال اوردم یه کانال زدم اون جا روش هامو گفتم حتما فقط روش خوندن و خباصه نویسی ور جدی بگیر همین دوتا خیلی می تونه سرعت و در کنار اون بازدهیت رو بالا ببره خواستی ایدی کانال هم می زارم

@konkurpluc