من خودم برق قبول شدم.
آزمون های قلم چی چن وقت یه بار میدادم. باعث شد تو تنظیم وقت و تمرین ازمون و تست کمک بشه بهم. حتما یه آزمون شرکت کن ن لزوما قلمچی هر چی ک معتبر باشه.
آزمون فقط نده بعدش تحلیلشون کن و غلطهات و بلد نبودن هات رو یاد بگیر و اصلاح کن.
طبق برنامه دروس و فصل های دروس را بخون. مثل برنامه زمانبندی قلم چی مثلا یا هر موسسه ای که دروس را طبق ماه و هفته تقسیم بندی کرده باشه.
مدرسه دولتی نرو بدرد نمیخورن اگه تونستی غیرانتفاعی برو.
ماه های اخر بخصوص دو ماه اخر بذار برا مرور. ماه اخر فقط آزمون بگیر از خودت. هر سه روز یه کنکور از سالای قبل را بزن و تحلیل کن.
تو اواخر آذر یا اوایل دی یه بار حدود سه هفته تا یه ماه بذار برا مرور و جمع بندی هر چی که تا اونموقع خوندی و تو عید نوروز هم باز یه جمع بندی تا اونجا ک خوندی داشته باش . مرور از خوندن مهم تره تا اونا ک یاد گرفتی تو ذهنت تثبیت بشه. خرداد هم که مرور آخر با ازمون گرفتن از خودت
ممکنه تو این راه خیلی وقتا کسل و خسته بشی. طبیعیه . اینجوری شدی یکم استراحت کن و باز ادامه بده. به هدفت فکر کن انگیزه بگیری
خلاصه نویسی خیلی مهم و کمک کننده س. هر چی میخونی خلاصه نویسی کن . خیلی مختصر بصورت نکات کلیدی. نمیدونی ماه اخر این خلاصه ها چقد کمکت میکنه و سریع مرور میکنی
مفهومی خوندن ینی همینجور الکی حفظ نکنی. همش از خودت بپرسی چرا. چرا این اینجوریه چرا فلان چیز فلان طوره انقد بپرسی چرا که به عمق مطلب پی ببری.
البته زیادم وسواس نگیر نمیخاد تا اتم های مطلبو بشکافی تا یه حد معقولی موشکافی کن ولی نه بیش از حد
برنامه هفتگی داشته باش. فصلی ک میخای بخونی تست ها ک میخای بزنی و ... هر هفته معلوم کن تو برنامه ت بنویس.
فعلا اینارو یادمه