2777
2789
عنوان

شوهرتون

346 بازدید | 53 پست

پول تو جیبی میدن بهتون؟چقدر میگیرید؟اگه نده چه برخوردی دارین؟من از وقتی ازدواج کردم تا الان انگشت شمار بهم پول داده من حتی به کم هم قانعم ولی اصلا عین خیالش نیس همش باید گدایی کنم آخرشم میگه ندارم الان اگه قیافمو ببینید کلی مو داره اصلا نگفت پول بگیر برو ارایشگاه من خسته شدم از بس گفتم پول بده ولی تازه باهاش یه دعوای حسابی کردم هر چی تو دلم بود ریختم بیرون

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏

به من پول تو جیبی نمی‌ده چیزایی که دوست دارم نمیخره بعد می‌ره برا یه خانم باردار که نیازمنده میوه و خوراکی میخره یا تو محل کار همکاراش رو واسه شام و ناهار مهمان می‌کنه به نظرتون این درسته؟وقتی حتی یه هزاری تو خونه نمیزاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهی چهارصد بهم میده صد تومنم وام گذاشتم اونم میده میشه پونصد و این پول فقط مال خودمه ن خرجای دیگ اگ بخام چیز بیشتری بخرم اون ماه یکم بیشترم میذاره روش ولی چهارصد ثابتشه

نمیدونم چی بگم تجربه ای ندارم 

ولی معلومه که خسیس نیست خب ازش بیشتر پول بخواه 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
ماهی چهارصد بهم میده صد تومنم وام گذاشتم اونم میده میشه پونصد و این پول فقط مال خودمه ن خرجای دیگ اگ ...

امروز یه چیز سیصدی دیدم تازه به هفتس حقوق گرفته بهش گفتم میشه بخری گفت ندارم منم جنی شدم هر چی از دهنم در اومد گفتم

نمیدونم چی بگم تجربه ای ندارم  ولی معلومه که خسیس نیست خب ازش بیشتر پول بخواه

نه خسیس نیس

می‌خوام ولی میندازه پشت گوش اهمیت نمیده انگار بلد نیس خواسته های زن رو

هرچی قانع باشیم سوء استفاده می کنن ازمون

بخدا هیچ وقت رو چیز گرون قیمت دست نزاشتم همیشه مراعات میکنم ولی به چشمش نمیاد

به من پول تو جیبی نمی‌ده چیزایی که دوست دارم نمیخره بعد می‌ره برا یه خانم باردار که نیازمنده میوه و ...

ن عزیزم اون پولایی ک برای بقیه خرج میکنه حتی پدر و مادرش، اگ شما راضی نباشی حرومه