2777
2789
عنوان

شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 53 پست
خیلی مدارا کردی وقتی ازدواج میکنی شوهرت مثه ی بچس هرطور پرورشش بدی همونطور رشد میکنه حتی اگ اول زندگ ...

اره اولش بیکار بود منم سنم کم بود بلد نبودم هر چی گذشت و بزرگ شدم فهمیدم که باید بخوام ولی نداشت الان که رفته سرکار بازم بیخیالع ولی انتظار دارم الان بده 

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏
میگه برا چیته مثلا میگم برا فلان چیز یا برا کرایه اندازه همون میده البته فکر نکنی فلان چیز لباس یا ل ...

میری ارایشگاه اینا یا چیزی خریدی بیشتر بگو بهش بقیه شو پس انداز کن 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولش حق به جانب بود می‌گفت قرض دارم و اجاره میدم گفتمش من ده میلیون نخواستم هر چقدر در حد توانت بود ...

ناراحت باشه تو بگیر ازش حتی با ناراحتی الان ک دعوا کردی کوتا نیا والا ماهم قسط داریم خرج داریم فقط کرایه خونه نداریم بااین حال بازم ازش میگیرم ماهانمو

میگه برا چیته مثلا میگم برا فلان چیز یا برا کرایه اندازه همون میده البته فکر نکنی فلان چیز لباس یا ل ...

وا چقدر خسیسه

منکه اصلا نه با خرج خونه کار دارم نه کرایه خونه همش با خودشه

حرفت دقیقا درسته. مثل این میمونه ک جای شوهرن برای بقیه اشپزی و شکمشونو سیر کنی

اصلا بفکرم نیس نمیگه شاید دلش یه چیزی بخواد نمیشه که هرروز بیاد بگه حالا کاش بگم و بده همونم نمی‌ده یا اگه هم بده منت میزارع

خب آخه خیلیا با حقوق کم هم همه جوره به همه چی میرسن

خب شغل با شغل

خرج با خرج

قسط با قسط فرق داره

من شوهرم انقدی میگیره ک قسط بده بعدش هرچی موند خرج وسیله های مایحتاج میکنیم

اونایی ک با حقوق کم میرسن ب همه جا خرج و بَرج رو بلدن

بقول معروف ی سال بخور نون و تره ی عمر بخور نون و کره

میری ارایشگاه اینا یا چیزی خریدی بیشتر بگو بهش بقیه شو پس انداز کن 

بخدا الان شاید دوساله که آرایشگاه نرفتم همش ابروهامو با موچین میگیرم و صورتمو ژیلت میکشم این سری گذاشتم رشد کنه تمیز نکردم گفتم ببینم اصلا میگه بیا برو آرایشگاه دیدم نه انگار نه انگار

ناراحت باشه تو بگیر ازش حتی با ناراحتی الان ک دعوا کردی کوتا نیا والا ماهم قسط داریم خرج داریم فقط ک ...

اره الان اکثرا همه اینجورن نمیشه که چون قرض و اجاره داره بفکر من و خواسته هام نباشه پس من زنش شدم که فقط براش آشپزی کنم و به زندگیش برسم

بخدا الان شاید دوساله که آرایشگاه نرفتم همش ابروهامو با موچین میگیرم و صورتمو ژیلت میکشم این سری گذا ...

بد عادت شده از اول به شوهر خرج نکنی بعدا زورشون میاد اشتباه کردی هر ماه ارایشگاه برو موهات رنگ کن به خودت برس اون نگفت خودت بگو ببین صورتم موهاش اومده پول بده برم ارایشگاه کم کم اینجوری عادتش بده 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
بد عادت شده از اول به شوهر خرج نکنی بعدا زورشون میاد اشتباه کردی هر ماه ارایشگاه برو موهات رنگ کن به ...

گفتم ده بار گفتم یه گوش در یه گوش دروازه