پول تو جیبی میدن بهتون؟چقدر میگیرید؟اگه نده چه برخوردی دارین؟من از وقتی ازدواج کردم تا الان انگشت شمار بهم پول داده من حتی به کم هم قانعم ولی اصلا عین خیالش نیس همش باید گدایی کنم آخرشم میگه ندارم الان اگه قیافمو ببینید کلی مو داره اصلا نگفت پول بگیر برو ارایشگاه من خسته شدم از بس گفتم پول بده ولی تازه باهاش یه دعوای حسابی کردم هر چی تو دلم بود ریختم بیرون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگ دعوا گرفتی باهاش کوتاه نیا اصلا تا بهت ماهانه بده هرچقدر ک نیاز داری ازش بگیر بعد اشتی کن ولی اگ ...
اولش حق به جانب بود میگفت قرض دارم و اجاره میدم گفتمش من ده میلیون نخواستم هر چقدر در حد توانت بود بده بهم پول بزار تو جیبم نمیشه که اینجور گفت اره حق داری ولی با ناراحتی گفت
بخدا هیچ وقت رو چیز گرون قیمت دست نزاشتم همیشه مراعات میکنم ولی به چشمش نمیاد
گلم از اول حتما راه اوندی باهاش نرد باید همون اول زندگی یاد بگیره زن خرج داره
فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
خیلی مدارا کردی وقتی ازدواج میکنی شوهرت مثه ی بچس هرطور پرورشش بدی همونطور رشد میکنه حتی اگ اول زندگی سختی داشتین نباید از خرج خودت میزدی میگفتی ن من حتما ماهینمو میخام الان با چهارصدتومنم هیچی نمیشه کرد واقعا من خودم تا میاد دستم سریع چیزایی و ک میخام میخرم ک مبادا الکی خرجش کنم ولی اونموقع شما میتونستی با چهارصد تومن پس اندازم بکنی طلام بخری