2777
2789
عنوان

شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 53 پست
نامزدم باید بده البته نیاز ندارم کارمندم خودم

اره وظیفشه خیلی بهش گفتم وقتی حقوق میگیری حداقل دویست بریز تو کارتم نزار هی بگم نمیریزه هیچ بازم هی میگم و نمی‌ده بهم

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا هیچ وقت رو چیز گرون قیمت دست نزاشتم همیشه مراعات میکنم ولی به چشمش نمیاد

کلا عزیزم شوهر و خانوادش بفهمن کم انتظاری پررو میشن

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
اگ دعوا گرفتی باهاش کوتاه نیا اصلا تا بهت ماهانه بده هرچقدر ک نیاز داری ازش بگیر بعد اشتی کن ولی اگ ...

اولش حق به جانب بود می‌گفت قرض دارم و اجاره میدم گفتمش من ده میلیون نخواستم هر چقدر در حد توانت بود بده بهم پول بزار تو جیبم نمیشه که اینجور گفت اره حق داری ولی با ناراحتی گفت

ن عزیزم اون پولایی ک برای بقیه خرج میکنه حتی پدر و مادرش، اگ شما راضی نباشی حرومه

بهش گفتم اون کمکی که به بقیه میکنی وقتی خودم نیاز دارم راضی نیستم حرومشون

بخدا هیچ وقت رو چیز گرون قیمت دست نزاشتم همیشه مراعات میکنم ولی به چشمش نمیاد

گلم از اول حتما راه اوندی باهاش نرد باید همون اول زندگی یاد بگیره زن خرج داره

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
پنج سال

خیلی مدارا کردی وقتی ازدواج میکنی شوهرت مثه ی بچس هرطور پرورشش بدی همونطور رشد میکنه حتی اگ اول زندگی سختی داشتین نباید از خرج خودت میزدی میگفتی ن من حتما ماهینمو میخام الان با چهارصدتومنم هیچی نمیشه کرد واقعا من خودم تا میاد دستم سریع چیزایی و ک میخام میخرم ک مبادا الکی خرجش کنم ولی اونموقع شما میتونستی با چهارصد تومن پس اندازم بکنی طلام بخری 

هر چی بخوام میخره پولم بهش بگم بهم میده ولی همه رو خرج خونه نمیکنم چون کل خریدای خونه با خودشه یعن ...

میگه برا چیته مثلا میگم برا فلان چیز یا برا کرایه اندازه همون میده البته فکر نکنی فلان چیز لباس یا لوازم ارایشیه مثلا برا خوراکی

دیگه بیشترشو نمی‌ده میگم ماهانه پول بریز تو کارتم اصلا نمیفرسته

خودتو با خانمای اینجا مقایسه نکن خیلیا حقوقاشون زیاد و قسط و.. ندارن منم جداگونه پول نمیگیرم چون خ ...

خب آخه خیلیا با حقوق کم هم همه جوره به همه چی میرسن