سلام.. نمیدونم کیا از ماجرا بهم خوردن عروسی من اونم دوهفته ب ازدواج خبر دارن!!خخلاصه میگم تاپیکمم هست.. پارسال شهریور عروسیم بود سر یه موضوع الکی همهچچیز بهم خورد... از نامزدمم جدا شدم.. عقد نبودما.. نشون کرده بودم.. حالا بعد۱۰ماه نامزدم از خانوادم خواسته یه مشاور ازدواج بریم اگ جواب رد داد کلا اونم بیخیال همه چیز میشه.. نکه تو این ده ماه اقدامی نکرده باشه هاا.. اتفاقا اقدامم کرد ولی ی اتفاقاتی مانع اومدنش شد مثل فوت عمم.. و.... حالا خانوادمم نامزدمو دوست دارند به رو که نمیارند هیچ از صب که نامزدم زنگ زده گفت شنبه رو دیگه اوکی کنید واس مشاور مامانم اخمشو ب من گرفته ک بعد ازدواج اگر جرات داری بیا بگو با فلانی مشکل دارم خودتی و خودت.. خو منم میترسم اینجور بهم میگه
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
مثلا وضع اونا خیلییی عالیه.. وضع ما متوسط رو ب بالاس.. ولی ظاهر زتدگی ما ب وضع توپا میخوره.. اونا ب متوسطا... تو این موارد بود اختلافاتمون
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
میدونم اشتباه میکنم ولی خودمو خیلی بالاتر خانوادش میدونم.. بخدا میدونم از نظر وجدانی وخخدایی غلطه ولی این ی حسه تو وجودمه
با ریتم بخون😂
@ghatipateeee
حالا برو پیش مشاور ولی این اختلاف فرهنگی زندگی تون رو خراب میکنه. اون الان از تو دوره و میخواد بهت برسه ولی وقتی همه ش پیش تو باشه یاد خانواده ش میفته و اونوقت باید مدام با کسانی رفت و آمد کنی که کلی اختلاف نظر و فرهنگ باهاشون داری
افروز سر جدا کردن در طبقه بالا که ماییم از طبقه پایین ک خانوادشن
با ریتم بخون😂
@ghatipateeee
به نظرم اگر دوستش داری برو پیش مشاور . اما یه کم به این علت ساده و در عین حال لجبازی همسرت در این مورد باید دقت بیشتری بکنی... زندگی مشترک خیلی سخته در حالت نرمال... وای به روزی که خصوصیاتی مثل لجبازی و نفوذ خانواده و... هم باشه . خانواده خیلی مهمه ضمنا اگر خواستی ادامه بدی به هیچ وجه حتی نزدیک خانواده ش خونه نگیر... به هیچ وجه
من به آمار زمین مشکوکم ، اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
وای آذین جون من تجربه شو دارم. وقتی این حس رو داری تو خونه شون فقط عذاب میکشی پیش خانواده ش. و این رو هی میزنی تو سر شوهرت اینجوری چشم باز میکنین میبینین یه دنیا اختلاف و درگیری پیدا کردین
چقد بده کاش هیچ عشق علاقه ای نبود راحت قیدشو میزدم
با ریتم بخون😂
@ghatipateeee
آذین به نظرم خانواده خیلیییییییییییی مهم و تاثیرگذارن بخصوص در سالهای اول ازدواج . این جمله رو از کسی می شنوی که می تونم بگم همسرم بسیارررررررررر منطقی و آگاهه ...
من به آمار زمین مشکوکم ، اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
با ریتم بخون😂
@ghatipateeee