سلام.. نمیدونم کیا از ماجرا بهم خوردن عروسی من اونم دوهفته ب ازدواج خبر دارن!!خخلاصه میگم تاپیکمم هست.. پارسال شهریور عروسیم بود سر یه موضوع الکی همهچچیز بهم خورد... از نامزدمم جدا شدم.. عقد نبودما.. نشون کرده بودم.. حالا بعد۱۰ماه نامزدم از خانوادم خواسته یه مشاور ازدواج بریم اگ جواب رد داد کلا اونم بیخیال همه چیز میشه.. نکه تو این ده ماه اقدامی نکرده باشه هاا.. اتفاقا اقدامم کرد ولی ی اتفاقاتی مانع اومدنش شد مثل فوت عمم.. و.... حالا خانوادمم نامزدمو دوست دارند به رو که نمیارند هیچ از صب که نامزدم زنگ زده گفت شنبه رو دیگه اوکی کنید واس مشاور مامانم اخمشو ب من گرفته ک بعد ازدواج اگر جرات داری بیا بگو با فلانی مشکل دارم خودتی و خودت.. خو منم میترسم اینجور بهم میگه
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee