زندگی ۳ ساله خواهر برادری من و همسرم ۳ ساله بعد. بارداریم کنارم نمیخابه بیشتر وقتا قهریم یوقتا ۲ ماه قهریم از اولشم سرد بود ولی نه تا این حد بچه ها اصلا حال روحیم خوب نیست. الان نمیتونم جوابتونو بدم اگه تجربه ای مشابهه من دارید بگید
باب اسفنجی:هر چی میکشم از سادگیمه پاتریک خوب ساده نباش راه راه باش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دقیقا دارم همینکارو میکنم بچم جای همه رو گرفته واسم
بعد از زایمان زیادی شوهرتو ول نکردی مثلا همش درگیر بچه باشی؟؟ تنهاش نذاشتی خودت؟؟ یا از قبلشم همینجوری بود؟
پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
همه چیز همه چیز خیلی دلم پره خیلی هیچوقت فکر نمیکردم سرنوشتم اینجوری بشه خیلی بدبختم
ببین اگه اولش از لحاظ جنسی خوب بوده پس قابل حله مشکلتون اول اختلاف بینتون رو حل کنید بعد کم کم مسائل جنسی هم حل میشه از مراجعه به پزشک هم نترس اگه تحقیرت کرد برو سراغ یه پزشک دیگه زندگیت و بچت و شوهرت حتما ارزشش رو داره تلاش کنی انشالله درست میشه ،با همسرت مبارزه نکن باهاش راه بیا قلقش رو بدست بیار