2777
2789
عنوان

زندگی خواهر برادری من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 52 پست

واقعا برام عجیبه این مردا چیزی به اسم غریزه جنسی ندارن😑🙄

خب وقتی ندارین چرا ازدواج میکنین اخه 

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

حتما مشاوره برو پیش روانشناس خیلی مهمه این نکته ها نمیدونم بچه دارین یا نه؟ 

قهر اصلا چیز خوبی نیس بین زن و شوهر 

دوروریو دوستی چیز خوبیه نه برای زنو شوهر 

سعی کن بتونی رگ خواب همسرتو پیدا کنی به خودت جذبش کنی 

توکل کن به خدای مهربون مطمعنم هواتو داره 

من هرجا کم میارم توکل میکنم به خودش جواب میدهردوست عزیز 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا نمیخابه؟  حرفش چیه؟  دردش چیه؟  نیازشو چکار میکنه؟

میگه تنها راحترم بخابم نمیدونم نیازشو چیکار میکنه فکر کنم اصلا نیازی نداره

باب اسفنجی:هر چی میکشم از سادگیمه پاتریک خوب ساده نباش  راه راه باش  
یدونه

بین معمولا بعد از زایمان دیگه اون رابطه تقریبا مثل قبل از بارداری نیست چون بچه اومده به هر حال شب بیداری داره و خیلی چیزا دیگه که یه کم جدایی پیش میاد.  ولی اینکه 3 سال طول کشیده و  ..... این نرمال نیست.  شاید ازت دور یوده اون 9 ماه و بعدش دیگه عادت کرده و اینکه افسرده است برای همین پرخاشگر شده.  نیاز داره ولی غرور داره

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
خدا از همچین مردایی نگذره احساس خفت وکوچیک بودن به آدم دست میدن یجوری که آدم از خودش متنفر میشه

دقیقا حرف دلمو زدی اینقدر از خودم بدم میاد احساس میکنم زشتر و بدتر از من تو دنیا وجود نداره

باب اسفنجی:هر چی میکشم از سادگیمه پاتریک خوب ساده نباش  راه راه باش  
میگه تنها راحترم بخابم نمیدونم نیازشو چیکار میکنه فکر کنم اصلا نیازی نداره

احتمالا 9 ماه و بعد از اون رو رابطه تداشتین. تقریبا عادت کرده و همین باعث این رفتارشه. نمیتونه بیان کنه که میخاد.  مغروره

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
دقیقا حرف دلمو زدی اینقدر از خودم بدم میاد احساس میکنم زشتر و بدتر از من تو دنیا وجود نداره

چرا این حرفو میزنی؟  بدرک که نخابید.  با بچت عشق کن