2777
2789
عنوان

عشق اول

382 بازدید | 47 پست

هرازگاهی دلم براش پر می‌کشه هنوزم می‌خوامش چندروزیه حرف می‌زنیم دوباره ولی دلم میخواد مثل همون موقع ها دوسم داشته باشه به نظرتون یادآوری خاطرات خوب گذشته چقدر تاثیر داره؟اصلا پسرا به این چیزا اهمیت میدن؟

همش خاطراتمون یک به یک میاد تو ذهنم مرور میشه

الانم دیروز داشتیم حرف می‌زدیم منم ازش یه چیزایی میخواستم که راه نمیومد منم می‌دونم اگه باهام راه نیاد ریسک موندنم تو این ارتباط به شدت بالاست و ممکنه من نابود بشم آخر صحبتمون با اینکه راضی نشد ولی گفت حالا باز حرف می‌زنیم الان باز دلتنگش شدم نمی‌دونم خودم بهش پیام بدم یا صبر کنم خودش پیام بده؟پیام میده؟یعنی کی پیام میده؟اخه می‌خوام به من فکر کنه

اینم بگم ما بچه سال نیستیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مغرور نه پرو  بعدش چراغ سبزو نشون بده بهش که اونم حرکت بزنه

ای بابا قهر کرد

منم سری اخر گفتم بهش من از خودت مغرور ترم از این بازی ها در نیار

هنوزم خودش چراغ سبز میده ولی نمیاد

دختریه برا خودش

مغرور نه پرو  بعدش چراغ سبزو نشون بده بهش که اونم حرکت بزنه

شما پسری؟میتونی بگی پسرا چطورین؟ثبات احساسشون چقدره اگه یه زمانی واقعا عاشق بوده باشن و اینکه آیا یادآوری خاطرات تاثیری داره؟

من عمرا حرکت بزنم ترجیح میدم بره پی کارش😐😂🔪 چراغ قرمز نکنه نشون دادی فرار کرده

جای اون باشی یعنی ؟ 

نه بابا انقدر بهش توجه کردم بازی داد خستم کرد 

همش لجبازی میکنه 

جای اون باشی یعنی ؟  نه بابا انقدر بهش توجه کردم بازی داد خستم کرد  همش لجبازی میکنه& ...

زیاد توجه هم خوب نیست خوب 

بعد برو میخوام برم اگه التماس کرد و...

معلوم میشه یا اصلا شاید می خواد بره داره تعارف می کنه

.